Ο Hugh Grant είναι με την πλευρά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle!

Ο Hugh Grant είναι με την πλευρά του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle! | tlife.gr

Καθώς το δράμα περιβάλλει τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου μετά από τη σοκαριστική ανακοίνωση του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex ότι σχεδιάζουν να απομακρυνθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, οι απόψεις για τη Meghan και τον Harry ποικίλουν.

Ένα πρόσωπο που υποστηρίζει σθεναρά τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του Meghan Markle είναι ο Hugh Grant, ο οποίος διατύπωσε τη γνώμη του κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «Radio Andy» στο SiriusXM.

Συζητώντας με τον παρουσιαστή Andy Cohen μαζί με τους Τσάρλι Χάναμ και Μάθιου ΜακKόναχι στο πλαίσιο προώθησης της νέας τους ταινίας «The Gentlemen», ο Hugh Grant δήλωσε ότι διακρίνει στην οπτική τού Χάρι την επιθυμία να κινηθεί έξω από τα φώτα της δημοσιότητας, ιδιαίτερα λόγω του θανάτου της μητέρας του, πριγκίπισσας Νταϊάνα.

«Είμαι μάλλον με την πλευρά του Harry, πρέπει να πω” τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός. «Οι ταμπλόιντ εφημερίδες δολοφόνησαν στην πραγματικότητα τη μητέρα του, τώρα κόβουν τη σύζυγό του σε κομμάτια» πρόσθεσε. «Νομίζω ότι, ως άνθρωπος, είναι δουλειά του να προστατεύει την οικογένειά του, γι ‘αυτό είμαι μαζί του» επισήμανε.

Την περασμένη εβδομάδα, το ζευγάρι εξέδωσε μια ανακοίνωση γνωστοποιώντας ότι παραιτείται των δικαιωμάτων του στον βρετανικό θρόνο και πως θα μοιράζεται τη ζωή του ανάμεσα στο Ηνωμένο Βασίλειο και τη Βόρεια Αμερική.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

READ more