Ο McQueen ήπιε κοκτέιλ θανάτου

Ο διάσημος μόδιστρος Alexander McQueen, που αυτοκτόνησε προσφάτως μη αντέχοντας το θάνατο της αγαπημένης του μητέρας, έγινε χθες βράδυ γνωστό, ότι πριν θέσει τέλος στη ζωή του είχε πάρει ένα ισχυρό κοκτέιλ κοκαΐνης, υπνωτικών και ηρεμιστικών όπως αναφέρεται στην έκθεση που διενεργήθηκε για το θάνατό του.

Ο δικαστής Πολ Κνάπμαν που είχε αναλάβει τη δικαστική έρευνα υπογράμμισε ότι ο 40χρονος στυλίστας αυτοκτόνησε στις 11 Φεβρουαρίου “τη στιγμή που είχε χάσει την πνευματική του ισορροπία”. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας και της αυτοψίας που διενεργήθηκε ο Αλεξάντερ Μακ Κουίν ήταν ντοπαρισμένος με ισχυρή δόση κοκτέιλ κοκαΐνης, ηρεμιστικών και υπνωτικών.

Φαίνεται ότι ο άνθρωπος αυτός ήταν αυτοκαταστροφικός και είχε τάσεις αυτοκτονίας που ενισχύθηκαν χωρίς καμία αμφιβολία από τη λήψη των ναρκωτικών και έτσι έφτασε μέχρι το σημείο να βάλει τέλος στη ζωή του”, πρόσθεσε ο δικαστής.

Ο σχεδιαστής που περνούσε μεγάλη πίεση λόγω της δουλειάς του , είχε νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ήταν γνωστό πως έπασχε από κατάθλιψη και νευρώσεις, όπως ανέφερε ο ψυχίατρος του Στέφεν Παρέιρα, που μετείχε στην έρευνα για το θάνατό του.

Ο Αlexander McQueen βρέθηκε νεκρός μέσα σε ντουλάπα στο σπίτι του μια ημέρα μετά από την κηδεία της μητέρας του, που ήταν το πιο λατρεμένο του πρόσωπο στον κόσμο, όπως πρόσθεσε ο κ. Παρέιρα.

Η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι “της λείπει τρομερά”, ότι ήταν “ένας πολύ γενναιόδωρος και δημιουργικός άνθρωπος και ότι θα συνεχίσει να κάνει τα πάντα για να διατηρήσει ζωντανή τη μνήμη του”.

Read More

And More