Ο Π. Λαγούτης περιγράφει πόσο δύσκολο είναι να είσαι χωρισμένος κι εργαζόμενος πατέρας!

O Πέτρος Λαγούτης σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Down Town μίλησε για την κρίση, τα παιδιά του, το χωρισμό από την Μυρτώ Αλικάκη, τους κολλητούς του και εξομολογήθηκε, όσον αφορά στις ερωτικές σκηνές αρκετών έργων στα οποία παίζει, πως απολαμβάνει περισσότερο να τις βλέπει παρά να τις γυρνάει.

Επιπλέον, ο γνωστός ηθοποιός, ένα χρόνο μετά τον χωρισμό, δηλώνει ότι βρίσκεται σε μια πιο ήρεμη φάση σε σχέση μ’ αυτό, ενώ ταυτόχρονα επαναπροσδιορίζει τη σχέση του με τη δουλειά του και την ξαναγαπάει πιο ώριμα πλέον.

Για τα παιδάκια του
”Εγώ τα έχω 2-3 μέρες την εβδομάδα – δεν μπορώ να φανταστώ τη ζωή μου χωρίς να βλέπω πολύ τα παιδιά μου. Θα τα πάω σχολείο, θα τα κοιμίσω, θα τα διαβάσω, θα τα ταΐσω. Κάνω ό,τι κάνει ένας μπαμπάς και μια μαμά.”

Οι δυσκολίες του να είσαι χωρισμένος κι εργαζόμενος πατέρας…
”Είναι πολύ δύσκολο, είναι επίπονο, αλλά ο πόνος είναι κάτι που μας πάει παρακάτω αν τον εκμεταλλευτούμε. Οπότε, αν το καταφέρουμε, ωριμάζουμε, αγαπάμε περισσότερο τον εαυτό μας, εκτιμάμε τα δώρα που μας δίνει η ζωή καθημερινά. Και φυσικά οργανωνόμαστε καλύτερα.”

Οι κολλητοί του
”Κάποιος δικός μου, μου είπε πρόσφατα: Πετράν είσαι πλούσιος γιατί έχεις καλούς φίλους. Έχω φίλους λοιπόν, και είμαι πλούσιος. Είμαι τυχερός γιατί οι φίλοι μου με στήριξαν πολύ και σε δύσκολες περιόδους της ζωής μου. Μου αρέσει να αράζουμε σπίτι με επιτραπέζια παιχνίδια, να βγαίνουμε, να αλητεύουμε. Δεν θα μπορούσα να ζήσω χωρίς φίλους – έχω τρομερή ανάγκη τη φιλία.”

Η κρίση θα φέρει ξεσκαρτάρισμα; Θα κερδίσουν στο τέλος οι καλοί;

”Δεν ξέρω αν θα κυριαρχήσουν οι καλοί, θα κυριαρχήσουν όμως αυτοί που έχουν εμπιστοσύνη και πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους. Χρειάζεται υπομονή, δύναμη και θετική σκέψη.”

Επιμένει σε επιλογές δύσκολες και λιγότερο εμπορικές. Δεν φοβάται, αφού ίσως χρειαστεί να ρίξει τα standards του;
”Έχω υπάρξει πολύ αγχώδης στη ζωή μου, αλλά ευτυχώς κατάφερα και το διόρθωσα. Το μόνο που καταφέρνει κανείς με το άγχος, είναι να δηλητηριάσει το σήμερα, φοβούμενος κάτι που μπορεί ίσως να έρθει αύριο. Ό,τι είναι να έρθει θα έρθει.”

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More