Οι celebrities, που απάτησαν τo ταίρι τους με το… υπηρετικό προσωπικό

Αν νόμιζες ότι το σκάνδαλο της Heidi Klum και οι κατηγορίες ότι απάτησε τον Seal με το σωματοφύλακά της είναι το πρώτο στο Χόλιγουντ… απατάσαι! Δες ποιοι άλλοι αστέρες έκαναν το ίδιο!

Μεγάλος ντόρος προκλήθηκε όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πολλά βαρύς Arnold Schwarzenegger, ως κυβερνήτης της Καλιφόρνια, απατούσε τη σύζυγό του Maria με την οικονόμο τους και μάλιστα έκανε και εξώγαμο παιδί μαζί της. Το αποτέλεσμα; Μετά την αποκάλυψη, το ποτήρι ξεχείλισε, η Maria τον εγκατέλειψε και η οικονόμος κέρδισε επάξια δημοσιότητα!

Η απορία είναι πώς ο Ethan Hawke απάτησε την Uma Thurman με τη νταντά των παιδιών του. Και όμως! Όχι μόνο την απάτησε, την κατέστησε έγκυο, χώρισε την Uma, παντρεύτηκε τη νταντά και έκαναν και δεύτερο παιδί μαζί, ενώ δεν χάνουν πρεμιέρα για πρεμιέρα, όπως φαίνεται και σε αυτήν τη φωτογραφία!

Η περίπτωση του Jude Law είναι μάλλον κωμική. Ο γυναικοκατακτητής ηθοποιός, χώρισε τη σύζυγό του Sadie Frost για να τα φτιάξει με την ηθοποιό Sienna Miller, την οποία απάτησε με τη νταντά των παιδιών του. Αναγκάστηκε να το παραδεχτεί δημόσια, να ζητήσει συγγνώμη από τη Miller που του πέταξε το δαχτυλίδι των αρραβώνων στα μούτρα, τα ξανάφτιαξαν μετά από λίγο καιρό και τελικά τον εγκατέλειψε για έναν άλλο.. παντρεμένο άντρα!

Ούτε ο… γλυκούλης Robin Williams δεν άφησε το προσωπικό του.. απείραχτο, αφού απάτησε τη γυναίκα του με την νταντά του γιου του, την οποία μετά παντρεύτηκε, το 1988. Έζησαν μαζί 19 χρόνια, έκαναν δύο παιδιά και τελικά χώρισαν!

Read More

And More