Οι celebrities στην… “Άγρια Δύση”! Το TLIFE στην επίσημη πρεμιέρα Αθερίδη – Λουιζίδου

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άγρια Δύση” με πρωταγωνιστές τον Θοδωρή Αθερίδη και την Ρένια Λουιζίδου βρέθηκαν το βράδυ της Τρίτης πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Το TLIFE ήταν εκεί και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσά τους ήταν η Μαρινέλλα, ο Θάνος Μικρούτσικος, η Μαρία Σολωμού, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο Γιώργος Κιμούλης, ο Γιώργος Νταλάρας με την σύζυγό του Άννα, ο Άλκης Κούρκουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, o Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και πολλοί άλλοι.
Οι δυο πρωταγωνιστές βρέθηκαν επί σκηνής μαζί με την Τζένη Θεωνά και τον Λευτέρη Ελευθερίου και εντυπωσίασαν το κοινό, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργο:
Μια οικογενειακή επιχείρηση, ένα ξενοδοχείο χωρίς πελάτες, χωρίς νερό, χωρίς τηλέφωνο, λόγω της οικονομικής κρίσης, δοκιμάζει τις αντοχές των σχέσεων της μάνας (Ρένια Λουιζίδου) με τα δίδυμα παιδιά της (Τζένη Θεωνά, Λευτέρης Ελευθερίου).

Ένας παλιός έρωτας (Θοδωρής Αθερίδης) της μάνας θα κάνει την εμφάνισή του 25 χρόνια αργότερα και θα φέρει καινούργια προβλήματα πριν από τη λύση. Μια κωμωδία με πολύ πιστολίδι, κρητική λεβεντιά κι Ελληνική περηφάνεια. Μια αλληγορία για την Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης του 2012.

Δες φωτογραφίες από την πρεμιέρα:

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Πέτρος Φιλιππίδης, Μαρινέλλα, Σμαράγδα Καρύδη

Μαρία Σολωμού, Ρένια Λουιζίδου, Διονύσης Φωτόπουλος

Πέτρος Φιλιππίδης, Τζένη Θεωνά

Θοδωρής Αθερίδης, Μαρινέλλα

Θοδωρής Αθερίδης, Ρένια Λουιζίδου, Πέτρος Φιλιππίδης, Τζένη Θεωνά

Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρής Αθερίδης, Μαρινέλλα

Φωκάς Ευαγγελινός, Ρένια Λουιζίδου, Θάνος Μικρούτσικος

Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Γιώργος Κιμούλης, Γιώργος Νταλάρας

Πάνος Βλάχος, Λευτέρης Ελευθερίου, Σπύρος Μπιμπίλας, Σωτήρης Καλυβάτσης

Θοδωρής Αθερίδης

Read More

And More