Οι celebrities στην θεατρική πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη [pics]

Οι celebrities στην θεατρική πρεμιέρα του Πέτρου Φιλιππίδη [pics] | tlife.gr

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Μέσα από τους ρόλους του έχει χαρίσει αμέτρητες στιγμές γέλιου σε κάθε οικογένεια. Οι περισσότερες δουλειές του είναι συνώνυμες με την την επιτυχία αφού ο Πέτρος ξέρει να δουλεύει σκληρά μέχρι να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μπορεί φέτος να μην τον βλέπουμε σε κάποιο σίριαλ της τηλεόρασης, ο ίδιος όμως επιστρέφει δυναμικά στο αγαπημένο του στέκι…το θέατρο. Έτσι, για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν ο Πέτρος Φιλιππίδης μαζί με το έτερον ήμισυ ή αλλιώς Παύλο Χαϊκάλη θα βρίσκονται στο θέατρο Μουσούρη με την παράσταση Ψέμα στο Ψέμα. Μία απολαυστική κωμωδία που πέρυσι κέρδισε την εκτίμηση κάθε θεατή που πήγε να την δει.

Παύλος Χαϊκάλης, Πέτρος Φιλιππίδης

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η επίσημη πρεμιέρα και πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους τους πρωταγωνιστές της παράστασης. Μεταξύ αυτών ο Αντώνης Ρέμος με την σύζυγό του Υβόννη Μπόσνιακ, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Αντίνοος Αλμπάνης, ο Παναγιώτης Πετράκης, Άκης Σακελλαρίου αλλά και η σύζυγος του Πέτρου Φιλιππίδη, Ελπίδα Νίνου.

Λίγα λόγια για την παράσταση

Δύο αστυνομικοί έχουν ένα τελευταίο καθήκον πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις διακοπές των Χριστουγέννων. Μόνο που αυτό που πρέπει να κάνουν, δεν ταιριάζει καθόλου με το γλυκό και χαρούμενο πνεύμα των ημερών. Πρέπει να ανακοινώσουν σε ένα ηλικιωμένο ζευγάρι τον θάνατο της κόρης τους σε ένα ατύχημα. Το όλο ζήτημα απαιτεί ειδικό χειρισμό, γι αυτό και τα «καμάρια» της αγγλικής αστυνομίας, εξαιτίας της καλοσύνης τους και μην αντέχοντας να γίνουν αγγελιαφόροι άσχημων νέων, αποφασίζουν να τους κρύψουν το γεγονός. Ξεκινούν λοιπόν, να λένε το ένα ψέμα μετά το άλλο και τα πράγματα αρχίζουν να μπερδεύονται, προκαλώντας μια σειρά από παρεξηγήσεις, παρασύροντας έναν ιερέα, τους γείτονες κι’ ένα…τσιουάουα!

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Παύλος Χαικάλης, Κώστας Τριανταφυλλοπουλος, Μελίνα Βαμβακά, Παναγιώτης Κατσώλης, Ελευθερία Μπενοβία, Ευγενία Παναγοπούλου, Χριστίνα Σπατιώτη

Δες τις φωτογραφίες από την χθεσινή πρεμιέρα:

Γιώργος Μεσσάλας, Πέτρος Φιλιππίδης, Άκης Σακελλαρίου

Αντινόος Αλμπάνης, Πέτρος Φιλιππίδης

Παναγιώτης Πετράκης, Πέτρος Φιλιππίδης, Ευγενία Παναγοπούλου, Βίκυ Καρατζόγλου

Παναγιώτης Πετράκης

Πέτρος Φιλιππίδης με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου

Φωτογραφίες: NDP

 

READ more