Oι τυχερές που κέρδισαν διπλές προσκλήσεις για το live του Ηλία Βρεττού στο Dames!

Mπορεί να ζούμε σε μια δύσκολη για την Ελλάδα περίοδο αλλά τώρα χρειαζόμαστε όσο ποτέ να ξεχαστούμε και να το ρίξουμε έξω!
Ο Ηλίας Βρεττός επιστρέφει κάθε Πέμπτη στο Dames στη Γλυφάδα και αναμένεται να γίνει χαμός! Το TLIFE, σου προσφέρει δυο διπλές προσκλήσεις με ένα ποτό στον καθένα για να διασκεδάσεις το βράδυ της Πέμπτης 17 Σεπτεμβρίου! Οι κυρίες που κερδίζουν από μια διπλή πρόσκληση με ποτό είναι η Δήμητρα Φλώρου και η Όλγα Χανδρινού! Τα ονόματα των νικητών θα δωθούν στους υπεύθυνους του Dames! Καλή διασκέδαση!
Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάθε Πέμπτη θα βρίσκεται στο DAMES στη Γλυφάδα όπου θα παρουσιάσει το “The real live experience”.
To project που το χειμώνα που μας πέρασε αναστάτωσε ευχάριστα το Κολωνάκι και κυριολεκτικά έχει σπάσει ταμεία όπου κι αν παρουσιάστηκε σε Ελλάδα και εξωτερικό, έρχεται να κατακτήσει και την παραλία…
Ένα non-stop party με τον αεικίνητο Ηλία Βρεττό που ξέρει όπως κανένας άλλος να ανεβάζει το κέφι στα ύψη!
Στα decks θα βρίσκεται o DJ και ραδιοφωνικός παραγωγός του LAMPSI FM 92,3 Νίκος Μάρκογλου που θα παρεμβαίνει στο πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της εποχής.
Μετά από ένα άκρως επιτυχημένο live tour ο Ηλίας Βρεττός έρχεται να μοιραστεί το συγκεκριμένο project με τους φίλους του στη Γλυφάδα.
Καλή επιτυχία!

module

Read More

And More