Όταν οι celebrities στηρίζουν το… ιταλικό σινεμά! Δες φωτογραφίες

Μια λαμπερή βραδιά με πολύ κέφι συγκίνηση, εκπλήξεις, διάσημες παρουσίες και άρωμα Ιταλίας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον κινηματογράφο “Ιντεάλ” στην καρδιά της Αθήνας. Το πρώτο Φεστιβάλ Ιταλικού Κινηματογράφο ξεκίνησε στην χώρα μας και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις.
Η πρώτη επίσημη διοργάνωση “Tutto Italia: Cinema e Cultura” άνοιξε τις πύλες της με την προβολή της ταινίας “Appartamento ad Atene” (Διαμέρισμα στην Αθήνα) του Ρουτζέρο Ντιπάολα, που πρωταγωνιστεί ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Το “παρών” στη βραδιά έδωσαν πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Ανάμεσά τους ήταν οι: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσυ Μάλφα, Γιάννης Βόγλης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Σίσσυ Φειδά, Χάρης Ρώμας, Στέλιος Μάϊνας, Δήμητρα Ματσούκα, Σταύρος Ζαλμάς, Λήδα Ματσάγγου, Μηνάς Χατζησάββας, Κώστας Φαλελάκης, Αννα Χατζησοφιά, Νίκος Ζερβός, Σπύρος Μπιμπίλας, εκπρόσωποι της ιταλικής πρεσβείας στην Ελλάδα, ο Ιταλός πρόξενος της Ελλάδας, ο πρόεδρος του ελληνοϊταλικού εμπορικού επιμελητηρίου κ.ά.

Τους προσκεκλημένους της βραδιάς καλωσόρισαν ο πρόεδρος του Φεστιβάλ, Πέτρος Αντωνιάδης, ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Τιμογιαννάκης και η κα Francesca Chiesa, εκπρόσωπος του ιταλικού μορφωτικού ινστιτούτου, εξηγώντας τις προθέσεις αυτής της διοργάνωσης για την επανασύσταση της φθαρμένης πολιτιστικής σύνδεσης μεταξύ Ελλάδας – Ιταλίας.

Ενώ, αμέσως μετά την προβολή της ταινίας οι συντελεστές του Φεστιβάλ υποδέχθηκαν τους καλεσμένους στο bar Shakespeare της πλατείας Καρύτση.

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε την Πέμπτη 19 Απριλίου και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 25 Απριλίου με προβολές στις αίθουσες “Ιντεάλ” και “Έλλη”.
Δες φωτογραφίες:

Μπέσσυ Μάλφα, Γιώργος Πυρπασόπουλος

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Σταύρος Ζαλμάς, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Ορέστης Ανδρεαδάκης

Ιάσων Τριανταφυλλίδης

Σπύρος Μπιμπίλας

Read More

And More