Π. Βλαντή: Αποκαλύπτει στο TLIFE τον χωρισμό από το σύντροφό της και δηλώνει: “Θέλω να ζήσω με πάθος, να καώ”

Η ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή εύθραυστα όμορφη, χαμηλών τόνων με μεγάλη επιτυχία στην τηλεόραση και το θέατρο μιλάει στο TLIFE χωρίς φόβο και πάθος και εξομολογείται για πρώτη φορά ότι η μακροχρόνια σχέση της με τον οδοντίατρο Νίκο Ράπτη έχει τελειώσει. Η Παναγιώτα μίλησε για την παράσταση που ετοιμάζει με με τον Πάνο Κοκκινόπουλο που για πρώτη φορά σκηνοθετεί στο θέατρο, μας εκμυστηρεύτηκε τον μεγαλύτερο φόβο της, αποκάλυψε αν θα έκανε πλαστική για να σταματήσει το χρόνο και δήλωσε πως θέλει να ζήσει τόσο έντονα μέχρι να καεί…


Μετά τα “Μαύρα Μεσάνυχτα” και το “Μ+Μ” δεν σε είδαμε στην τηλεόραση. Σου λείπει;

“Οφείλω να ομολογήσω ότι μου λείπει η τηλεόραση και αυτό το κενό το καλύπτω στην Κύπρο φέτος. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και δεν περίμενα και τόσο θερμή υποδοχή από τους Κύπριους συναδέλφους. Με την έννοια ότι είναι λίγο καχύποπτοι που πάνε ηθοποιοί από την Ελλάδα και κάνουν δουλειές εκεί… Καταλαβαίνεις τις εννοώ…Αλλά είναι πολύ καλό το κλίμα. Έχει κούραση βέβαια γιατί πάω δυο φορές την εβδομάδα, αλλά είναι μια δουλειά που με ικανοποιεί πολύ”.

Για το μέλλον της τηλεόρασης: “Είναι δύσκολα τα πράγματα… Κάτι πρέπει να αλλάξει, αλλά δεν το βλέπω να αλλάζει σύντομα. Δεν υπάρχουν χρήματα δυστυχώς. Έχουν συρρικνωθεί και τα διαφημιστικά έσοδα… Θα αργήσουν πολύ να φτιάξουν τα πράγματα”.

Είσαι σε μια σχέση εδώ και επτά χρόνια με τον οδοντίατρο Νίκο Ράπτη, Είστε ακόμα μαζί;

Θα σε εκπλήξω λίγο τώρα… Αυτή η σχέση τελειωσε. Δεν θέλω να αναφερθώ παραπάνω σε αυτό… Ήταν όπως είπες μια σχέση επτά χρόνων αλλά τελείωσε. Δεν έκρυψα ποτέ τη ζωή μου. Δεν την πούλησα όμως. Για αυτό και δεν πρόκειται να πω κάτι άλλο για αυτό…

Για την παράσταση Frozen που σκηνοθετεί ο Πάνος Κοκκινόπουλος και κάνει πρεμιέρα στις 6 Φεβρουαρίου

“Παίζω μια μητέρα που έχει χάσει το παιδί της, αγνοείται είκοσι χρόνια, και μετά από είκοσι χρόνια μαθαίνει ότι έχει κακοποιηθεί και έχει σκοτωθεί από έναν serial killer και αποφασίζει να πάει στη φυλακή να τον δει. Παράλληλα παρακολουθούμε το δολοφόνο στη φυλακή με την ψυχολόγο του. Δεν είναι τόσο βαρύ δράμα όσο ακούγεται γιατί είναι αγγλικό και έχει και κωμικές στιγμές. Πραγματεύεται τη συγχώρεση και τον πάγο που σιγά σιγά λιώνει… Είναι ένας ρόλος πρόκληση γιατί ξεκινάω νέα και φθάνω στην ηλικία των 60 ετών….

Τι είναι αυτό που κάνεις για τον εαυτό σου, σε ευχαριστεί και σε χαλαρώνει;
“Αυτή την εποχή, δεν με χαλαρώνει …τίποτα (γέλια). Αλλά γενικά με χαλαρώνει πολύ η γυμναστική, το τρέξιμο, ο χορός, οι καλοί μου φίλοι και τα ταξίδια φυσικά που μου έχουν λείψει πάρα πολύ… Το πιο ωραίο ταξίδι που έχω κάνει είναι στη Νέα Υόρκη και το τελευταίο μου ταξίδι στην Αμοργό”.

Σε φοβίζουν τα χρόνια που φεύγουν; Θα έκανες μια πλαστική επέμβαση; “Όχι! Προς το παρόν δεν το σκέφτομαι. Με φοβίζουν για άλλο λόγο τα χρόνια που φεύγουν. Φοβάμαι μήπως δεν προλάβω να κάνω κάποια πράγματα που θέλω.
– Ένα παιδί δηλαδή; – Είναι και το παιδί μέσα…αλλά είναι και άλλα πράγματα μέσα. Είναι τα ταξίδια… είναι μια ζωή πιο κοντά σε μένα…μια ζωή ήρεμη, μια ζωή γεμάτη πάθος, όλα να εναλλάσσονται… στο κόκκινο. Θέλω να προλάβω να ζήσω τα όνειρά μου. Αυτά που δεν έχω ζήσει… και πολύ κόσμος δεν έχει ζήσει αυτά που ονειρεύεται… Θέλω να ζήσω κι άλλα παθιασμένα πράγματα…. Θέλω να … καώ! Όχι ότι δεν έχω καεί …(γέλια). Μ΄αρέσει η θάλασσα θέλω η ζωή μου να είναι σαν τη θάλασσα. Πότε ήρεμη, πότε φουρτουνιασμένη , αλλά να είναι έντονη και έντιμη! Και θέλω να παίρνω ότι δικαιούμαι είτε είναι καλό είτε είναι κακό αλλά να παίρνω ότι δικαιούμαι από δω και πέρα…

Τι σε φοβίζει περισσότερο απ΄ όλα; “Ο θάνατος”. Τον φοβάμαι πάρα πολύ τον θάνατο…



Είσαι άνθρωπος γενικά, χαμηλών τόνων, αλλά οι άνδρες σε θεωρούν σέξυ… To αισθάνεσαι αυτό;

“Μου αρέσει αυτό. Δεν είμαι από τις γυναίκες που θα βγουν έξω και θα καταλάβουν ότι οι άνδρες τις βρίσκουν σέξυ…Οφείλω να ομολογήσω ότι τελευταία με βρίσκουν πολλοί σέξυ και αυτό με εντυπωσιάζει.(γέλια) Έχει τύχει να με δουν με φόρμα και άβαφη και να μου πουν ότι είμαι σέξυ! Έτσι κι αλλιώς το σέξυ για μένα δεν είναι στο ντύσιμο, αλλά στο βλέμμα και στη διάθεση. Ο μοιραίος άνθρωπος μπορεί να φοράει κι ένα ράσο και να είναι μοιραίος..

Μια και μιλάμε για σέξυ… να σου κάνω την κλασσική πλέον ερώτηση… Θα έκανες One night stand; Όχι! Δεν έχω κάνει ποτέ και δεν θα έκανα. Δε νομίζω ότι θα έκανα ποτέ. Δεν μ αρέσει το κενό …Θέλω να υπάρχει το παραμύθι, ο ρομαντισμός στην αρχή και μετά να γίνει πάθος να γίνει ανεμοστρόβιλος!


Read More

And More