Παναγιώτης Βασιλάκος – Νικόλ: Το ερωτικό τραγούδι που της αφιέρωσε στο αυτοκίνητο – Πώς αντέδρασε εκείνη; (video)

Ο πρώτος κύκλος του “The Bachelor” ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Νικόλ ζουν ελεύθεροι τον έρωτά τους!

Η Νικόλ είχε δείξει από την αρχή τις προθέσεις της και έτσι διεκδίκησε με κάθε τρόπο την καρδιά του Παναγιώτη. Μπορεί να πέρασαν από… σαράντα κύματα, αφού η κοκκινομάλλα cheerleader έπρεπε να αντιμετωπίσει ακόμα 19 κορίτσια, όμως τελικά τα κατάφερε και ο Παναγιώτης έπεσε στα δίχτυα της.

Οι δυο τους βρίσκονται σε μία πολύ όμορφη φάση, καθώς γνωρίζονται καλύτερα και απολαμβάνουν ξέγνοιαστες στιγμές χωρίς τον περιορισμό του χρόνου, γεγονός που μέσα στο παιχνίδι ήταν αδύνατον να συμβεί.

Μάλιστα, αρκετές είναι οι φορές που τόσο ο Παναγιώτης όσο και η Νικόλ έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους τους κοινά στιγμιότυπα. Το βράδυ της Δευτέρας, ο Mr Bachelor δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο. Οι δυο τους βρίσκονται στο πίσω κάθισμα και από το ραδιόφωνο ακούγεται το “Total Eclipse of the Heart”. Ο Παναγιώτης χαμογελά με νόημα και η Νικόλ γέρνει τρυφερά στον ώμο του.

Δες το βίντεο:

Read More

And More