Πάνος Μουζουράκης: Απαντά για πρώτη φορά αν παντρεύεται με τη σύντροφό του, Τζίνα Γαβαλά

“Απ’ όσο ξέρω δεν παντρεύομαι” επιβεβαιώνει ο Πάνος Μουζουράκης μιλώντας στην εφημερίδα Realnews και τη δημοσιογράφο Νίκη Κώτσου διακωμωδώντας τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό και τον ήθελαν να ντύνεται γαμπρός. Ο γνωστός καλλιτέχνης εδώ και δυο χρόνια σχεδόν βρίσκεται σε σχέση με την Τζίνα Βαρελά και μοιράζουν τη ζωή τους ανάμεσα σε Ελλάδα και Αμερική στηρίζοντας ο ένας τον άλλο σε κάθε του βήμα.

Αυτή την περίοδο ο Πάνος Μουζουράκης έχει ξεκινήσει γυρίσματα για την παραγωγή της σειράς “Ναζντρόβια” που γυρίζεται στην Ισπανία και υποδύεται έναν Ρώσο εκτελεστή που θα εμφανιστεί στον δεύτερο κύκλο. Ωστόσο τις ημέρες του Πάσχα βρέθηκε στη χώρα μας για να βρίσκεται δίπλα στα αγαπημένα του πρόσωπα.

“Επέστρεψα για την Ανάσταση στην Αθήνα από την Ισπανία, παρότι δε μας αφήνουν να δούμε τις μανούλες μας και να κάνουμε ένα χριστιανικό Πάσχα με την οικογένεια” λέει στην εφημερίδα Realnews και αποκαλύπτει πως πλέον έχει επιστρέψει στην Ισπανία με την Τζίνα Βαρελά να τον επισκέπτεται συχνά. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην Αμερική το 2018 λίγους μήνες αφότου εκείνος χώρισε με την Μαρία Σολωμού. Η σχέση τους γρήγορα πέρασε από το φιλικό επίπεδο στο ερωτικό και από τότε είναι αχώριστοι. Ο γάμος όμως δεν είναι στα σχέδιά τους. Προτεραιότητα τόσο για εκείνον όσο και για την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά έχουν τα επαγγελματικά και η καριέρα τους.

Το καλοκαίρι θα βρει τον Πάνο Μουζουράκη σε περιοδεία με τους “Ιππείς” ενώ στα διαλείμματα αυτής σκοπεύει μαζί με την αγαπημένη του να κάνει μερικές μικρές αποδράσεις στα ελληνικά νησιά αλλά και την Θεσσαλονίκη προκειμένου να δει την μητέρα του.

Read More

And More