Πάνος Μουζουράκης: Έφτασε στην εκκλησία για τον γάμο του με τη Μαριλού Κόζαρη- Φωτογραφίες TLIFE

Στο εκκλησάκι των Αγίων Αποστόλων στην Αίγινα έφτασε πριν μερικά λεπτά ο Πάνος Μουζουράκης αφού σε λίγη ώρα πρόκειται να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη. (δες εδώ φωτογραφίες από τον λιτό στολισμό της εκκλησίας)

Ο γάμος του ζευγαριού που είναι προγραμματισμένος για σήμερα 27/5, έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα μέσα τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, παρά την αρχική επιθυμία του ζευγαριού αυτός να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, οι πάνω από τους 500 καλεσμένους τους αλλά και η δημοφιλία του καλλιτέχνη, άλλαξαν τα σχέδιά τους και έτσι η Αίγινα πλημμύρισε από τους διάσημους φίλους τους.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που εξασφάλισε για το TLIFE o Πέτρος Χόντος, ο Πάνος Μουζουράκης εμφανίστηκε στην εκκλησία ιδιαιτέρως χαρούμενος και έσπευσε αμέσως να χαιρετήσει τους φίλους του που βρίσκονταν ήδη εκεί.

Το ζευγάρι, ταξίδεψε στην Αίγινα από την Παρασκευή 26/5 όπου στο σπίτι που διατηρεί ο Πάνος Μουζουράκης στήθηκε ένα μεγάλο γλέντι με το κέφι, τον χορό και τη μουσική να έχουν την τιμητική τους. Μάλιστα, το ζευγάρι, το ίδιο βράδυ είχε ετοιμάσει ένα ξεχωριστό δείπνο για μερικούς αγαπημένους τους φίλους σε γνωστό μεζεδοπωλείο της περιοχής με θέα τη θάλασσα. (δες εδώ φωτογραφίες από το δείπνο)

Διάβασε επίσης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More