Πάνος Μουζουράκης – Τζίνα Βαρελά: Βραδινή έξοδος για το ερωτευμένο ζευγάρι

Mια σπάνια βραδινή έξοδο με την αγαπημένη του Τζίνα Βαρελά πραγματοποίησε ο Πάνος Μουζουράκης.

Το αγαπημένο ζευγάρι που μετρά τρία χρόνια κοινής πορείας, βρέθηκε στο θέατρο Παλλάς και όπως θα δεις και οι δυο ήταν αρκετά ευδιάθετοι και δεν αρνήθηκαν να χαρίσουν μερικές κλικ στους φωτογράφους που βρίσκονταν εκεί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2018 όταν ο Πάνος Μουζουράκης ταξίδεψε στην Αμερική προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο μιας διεθνούς καριέρας με τη σχέση τους αρχικά να είναι φιλική. Σύντομα κατάλαβαν όμως ότι τα αισθήματα που τρέφει ο ένας για τον άλλο δεν είναι μόνο φιλικά και έτσι αποφάσισαν να είναι μαζί επιλέγοντας ωστόσο να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Η επιβεβαίωση της σχέσης τους ήρθε κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας μέσω κάποιων φωτογραφιών που είχε δημοσιεύσει ο Πάνος Μουζουράκης στο instagram του ενώ η πρώτη κοινή δημόσια εμφάνιση έγινε στον γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη τον Οκτώβριο του 2020.

Εκ τότε τους έχουμε δει αρκετές φορές να απολαμβάνουν τις βόλτες τους στους δρόμους της Αθήνας αλλά και να συνεργάζονται σε κάποια από τα μουσικά αλλά και κινηματογραφικά project του Πάνου Μουζουράκη.

Δες παρακάτω φωτογραφίες από τη βραδινή τους έξοδο.

Φωτογραφίες: Ndp/ Θωμάς Δασκαλάκης

Read More

And More