Πάρος: Νέα στοιχεία για τον τραυματισμό της 15χρονης-Καταθέσεις και δείγματα DNA!

Νέα στοιχεία βλέπουν καθημερινά το φως της δημοσιότητας, σε μια υπόθεση που τις τελευταίες μέρες συγκλονίζει την τοπική κοινωνία και όχι μόνο. Το απόγευμα πήγαν αυθορμήτως στην αστυνομία η μητέρα, η αδερφή και ο άντρας που τις φιλοξενούσε στο νησί και έδωσαν δείγμα DNA.

Όπως είπαν στους αστυνομικούς, θέλουν να αποκλειστεί η οποιαδήποτε υπόνοια για συμμετοχή τους, στα όσα έγιναν τα ξημερώματα της 23ης Ιουλίου.

Νέα στοιχεία για το σημείο του τραυματισμού

Κλιμάκιο της αστυνομίας ερεύνησε το σημείο που βρέθηκε τραυματισμένη η μικρή και διαπίστωσε ότι ο άγνωστος ή οι άγνωστοι δράστες, μόνο τυχαία δεν την παράτησαν εκεί. Το συγκεκριμένο σημείο, που βρίσκεται δίπλα από την παραλία της Χρυσής Ακτής, δεν φαίνεται από πουθενά, παρά μόνο αν κάποιος πλησιάσει κοντά.

Η δεύτερη διαπίστωση είναι ότι ακόμα και αν η 15χρονη καλούσε σε βοήθεια, ήταν αδύνατον να την ακούσουν, αφού στο συγκεκριμένο σημείο δεν υπάρχει αντίλαλος. ”Ακόμα και αν η 15χρονη φώναζε, δεν μπορούσε να ακουστεί σε κάποιον που δεν βρισκόταν κοντά της” έλεγαν στο NewsIt στελέχη της αστυνομίας.

Η αστυνομία ζητάει τη βοήθεια των πολιτών. Διάβασε όλες τις εξελίξεις στο NewsIt

Read More

And More