Πάτρα:Έδεσαν ολόκληρη οικογένεια για να κλέψουν το σπίτι!

Στην περιοχή του Κουρλαμπά στην Χαλανδρίτσα Αχαΐας, μια ολόκληρη οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με τρεις ληστές, μέσα στο εξοχικό της!

Παραμονή Χριστουγέννων, μετά τις 20:00 το βράδυ, οι ληστές μπήκαν στο σπίτι και σύμφωνα με το PatrasTimes.gr κρατώντας όπλο, έδεσαν με αυτοκόλλητες ταινίες χειροπόδαρα το ανδρόγυνο και την κόρη τους, αφού τους κάθισαν σε καρέκλες.
Για περισσότερη από μία ώρα οι ληστές ερευνούσαν τα δωμάτια του εξοχικού και τελικά βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα, τιμαλφή καθώς και το χρηματικό ποσό των 600 ευρώ!

Λίγη ώρα αργότερα, η οικογένεια κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την Αστυνομία για το περιστατικό, όμως σύμφωνα με το PatrasTimes.gr και εκεί παρουσιάστηκε ένα ακόμη πρόβλημα.
Εξαιτίας των ελλείψεων σε έμψυχο δυναμικό, ιδίως στα περιφερειακά Αστυνομικά Τμήματα, όπως είναι η Χαλανδρίτσα, πολλές φορές δεν μπορούν να γίνουν ούτε καν καταγραφές απλών κλοπών και διαρρήξεων, πόσο μάλλον όταν θα πρέπει οι αστυνομικοί να πάνε στο σημείο για ένα τέτοιο περιστατικό ή ακόμα όταν κινδυνεύει η ζωή κάποιων πολιτών.

Διάβασε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα στο Newsit

Read More

And More