Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η ζωή τους ένα χρόνο μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου – Το σπίτι «παλάτι», οι έρωτες των παιδιών τους

Στο Ιερό Ναό Αναστάσεως στο Τατόι τελέστηκε χθες, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου το ετήσιο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες το μνημόσυνο θα γινόταν σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ στις 27 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσει το δεύτερο μνημόσυνο στο κάστρο Ουίνδσορ, υπό την αιγίδα του βασιλιά Καρόλου, όπως τόνισαν οι συνεργάτες του Παύλου.

Η Άννα Μαρία, τα πέντε παιδιά του, Παύλος, Νικόλαος, Φίλιππος, Αλεξία και Θεοδώρα, οι αδελφές του, βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και πριγκίπισσα Ειρήνη βρέθηκαν χθες το πρωί στο Τατόι, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο καφές σε γνωστό εστιατόριο της Κηφισιάς.

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το TLIFE:

Ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών μετά από μια δύσκολη περίοδο με την περιπέτεια της υγείας του. Η είδηση έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης 10 Ιανουαρίου 2023.

Στο τελευταίο αντίο στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, ο γιος του Παύλος εκφώνησε τον επικήδειο.

«Είναι οδυνηρή αυτή η ημέρα αποχωρισμού για την αγαπημένη σου βασίλισσα και μητέρα μας για μας τα παιδιά και τα εγγόνια σου. Για όλους όσους ήρθαν σήμερα να σε αποχαιρετίσουν για τελευταία φορά αλλά και για όλους που τιμούν τη μνήμη σου και ήταν αδύνατον να είναι σήμερα μαζί σου», είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Παύλος – Μαρί Σαντάλ: Η νέα ζωή στην Ελλάδα

Ο μεγαλύτερος γιος του Κωνσταντίνου και της Άννας Μαρίας, μένει σε ένα πολυτελές διαμέρισμα επί της Ηρώδου Αττικού, το οποίο είτε νοικιάζει, είτε αγόρασε τους τελευταίους μήνες.

Πρόκειται για την ακριβότερη και πιο καλά φυλασσόμενη περιοχή της Αθήνας, στην οποία έχει ήδη αποκτήσει διαμέρισμα και ο Φίλιππος με τη σύζυγό του, Νίνα Φλορ.

Λίγους μήνες μετά τον κηδεία, ο Παύλος σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ είχε μιλήσει για την ζωή δίπλα στον πατέρα του και την αγάπη του για την Ελλάδα στην οποία πλέον επιθυμεί να εγκατασταθεί μόνιμα.

Ο Παύλος  αρνείται να αναγνωρίσει το επίθετο Γλύξμπουργκ και επιλέγει το επίθετο «της Ελλάδος», καθώς αυτό είναι το όνομα με το οποίο μεγάλωσε ο ίδιος και η οικογένειά του. «Αυτός ο νόμος έγινε για να μας επιτεθούν. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος αποφάσισε μια ημέρα ότι από εδώ και πέρα δεν έχεις το όνομά σου». Εξηγεί πως το Γλύξμπουργκ δεν είναι δικό του όνομα, αλλά ένα κάστρο της οικογενείας, το οποίο μάλιστα δεν είναι πλέον στην κατοχή τους.

Η επέμβαση στο μάτι

Πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Παύλος υποβλήθηκε σε επέμβαση στο μάτι όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του: «Σας ευχαριστώ πολύ για το ευγενικό ενδιαφέρον και τις ευχές σας! Πριν από μία εβδομάδα υποβλήθηκα σε χειρουργική επέμβαση αποκόλλησης του αμφιβληστροειδούς στο Λονδίνο. Η χειρουργική επέμβαση ήταν επιτυχής αλλά δεν επιτρέπεται να ταξιδέψω για κάποιο διάστημα. Ευχές σε όλους, ευτυχισμένα Χριστούγεννα και καλές γιορτές».

Ακολούθησε η εμφάνιση  στο χαλί των Βραβείων Μόδας στο Λονδίνο με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ:

Πρόσφατα μάλιστα η Μαρί Σαντάλ διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο, κάθε εμπλοκή τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της, Παύλου στην υπόθεση Επστάιν.

Το τελευταία διάστημα όλο και αυξάνονται τα ονόματα στη λίστα ισχυρών προσώπων που περιλαμβάνονται στην ατζέντα του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική εγκλήματα και κρεμάστηκε μέσα σε ένα κελί φυλακής το 2019.

«Δεν τον γνώρισα ποτέ. Αυτός ήταν ο τηλεφωνικός κατάλογος της Ghislaine Maxwell και όχι του  Επστάιν, συνέλεγε πληροφορίες και αριθμούς τηλεφώνου σαν τρελή. Έτσι έχτισε τις συνδέσεις της… αυτό είναι πραγματικά» αναφέρει χαρακτηριστικά στη δήλωσή της στη σελίδα Greek Royal, απαντώντας έτσι στα δημοσιεύματα που συνδέουν τόσο εκείνη όσο και τον γιο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Παύλου με την υπόθεση τηλεφωνικού καταλόγου του Τζέφρι Επστάιν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greek Royal (@greek_royal)

Μαρία Ολυμπία: Η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σνατάλ η πιο περιζήτητή εργένισσα

Στην κορυφή της λίστας του βρετανικού περιοδικού Tatler με τους πιο πολυπόθητους ανύπαντρους στον πλανήτη βρίσκεται και η 27χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Μαρία Ολυμπία.

Η Μαρία Ολυμπία ζούσε μέχρι πρότινος έναν μεγάλο έρωτα με τον Βρετανό αριστοκράτη Πέρεγκριν Πίρσον, ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Λίγους μήνες μετά τον χωρισμό και τα δημοσιεύματα ανέφεραν πως η Μαρία Ολυμπία είναι και πάλι ερωτευμένη αυτή τη φορά με τον βρετανό σεφ Τόμας Στράκερ. 

 

Ερωτευμένος και ο Αχιλλέας-Ανδρέας, το τρίτο παιδί του Παύλου και της Μαρί-Σαντάλ. Ο 23χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες με τη σύντροφό του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βild», ο 22χρονος φέρεται να διατηρεί δεσμό με την Isabella Massenet, μοντέλο, DJ και κόρη της Natalie Massenet, ιδρύτριας της πολυτελούς μάρκας μόδας Net-a-Porter.

Ερωτευμένος και ο 24χρονος εγγονός του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνος  – Αλέξιος ο οποίος  διατηρεί σχέση με την 36χρονη Πόπι Ντελεβίν.

Παρά τα 12 χρόνια διαφοράς τους, ο Κωνσταντίνος Αλέξιος και η αδελφή του διάσημου μοντέλου, Κάρα Ντελεβίν ζουν ένα τρυφερό ειδύλλιο.

«Η Ελλάδα είναι ο κόσμος. Ακόμα κολλημένη στο καλοκαίρι», έγραψε η Πόπι Ντελεβίν για τις διακοπές της στην Ελλάδα δίπλα στον αγαπημένο της. 

Όσο για τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Αριστείδη – Σταύρο,  ο Παύλος με ανάρτηση στα social media αποκάλυψε πως ο γιος του ξεκινά τις σπουδές του, δημοσιεύοντας φωτογραφία από το παιδικό του δωμάτιο.

 

Read More

And More