Πέτρος Κωστόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό του με την Τζένη Μπαλατσινού!

Ο χωρισμός του Πέτρου Κωστόπουλου με την Τζένη Μπαλατσινού μέσα στο καλοκαίρι έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό χώρο και αποτέλεσε αναμφίβολα θέμα συζήτησης από όλους. Ωστόσο, ο γνωστός παρουσιαστής μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για αυτό το θέμα και απαντά σε όλους και σε όλα.
“Με την Τζένη δεν είχαμε πλακωθεί ποτέ, ούτε έλειψα καμιά μέρα από το σπίτι”, αποκαλύπτει ο Πέτρος Κωστόπουλος στο “ΟΚ!” για το χωρισμό του και προσθέτει: “Με την Τζένη έχω ζήσει 20 χρόνια και έχουμε τρία παιδιά. Το μοντελάκι “βλέπω τα παιδιά μου το Σαββατοκύριακο”, που έχουν καθιερώσει όσοι χωρίζουν και πλακώνονται, δεν παίζει σε μας. Τα παιδιά μου θέλω να τα βλέπω κάθε μέρα και το ίδιο θέλει και η Τζένη… Έχω φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι και να πεθάνω θα λένε ότι είναι ψέμα, θα περιμένουν να εμφανιστώ στη Μύκονο. Θα με έχουν θάψει και θα βγάζουν θεωρίες συνωμοσίας σαν τον Τζον Κένεντι και τον Έλβις Πρίσλεϊ. Έγραφαν πρόσφατα πού βρήκα τα λεφτά και πήγα στη Μύκονο. Στη Μύκονο πήγαινα και με δύο δραχμές και με τέσσερις δραχμές και μετά με ένα εκατομμύριο. Στη Μύκονο πάνε δισεκατομμυριούχοι και μπατίρια. Έχω φίλους που τους βοήθησα να στήσουν μαγαζιά και επιχειρήσεις και –δόξα τω Θεώ– ξέρουν να επιστρέφουν τη φιλοξενία. Δεν είναι όλοι αχάριστοι. Το ‘λεγε και η Χρύσα του Φιλιππή, πήγαινα εκεί και δεν είχα δεύτερο παντελόνι να φορέσω. Και φέτος με δύο σορτς την έβγαλα”.

Στην διαπίστωση πως κανείς δεν πίστευε ότι εκείνος και η Τζένη δεν θα έμεναν για πάντα μαζί, απαντά: “Ούτε εγώ το πιστεύω… ακόμα. (Γελάει.) Αλλά σε αυτή τη ζωή ισχύει αυτό που λέει ο Τζέιμς Μποντ: “Ποτέ μη λες ποτέ”. Οι συνθήκες είναι τόσο εξελισσόμενες, συμβαίνουν και τα καλά και τα κακά. Αυτό έχει συνέπειες και στην προσωπική μας ζωή, αλλάζουμε, κάνουμε πράγματα που είχαμε απορρίψει μετά βδελυγμίας στο παρελθόν. Το θέμα είναι μετά από τόσα χρόνια να μη χάνεται ο αλληλοσεβασμός, να μη γίνεσαι νούμερο στα κανάλια, να τιμήσεις τα 20 χρόνια αγάπης και έρωτα και κυρίως να τιμήσεις τα παιδιά σου. Τα περισσότερα ζευγάρια πλέον χωρίζουν, εμείς ανήκουμε σε εκείνους που άντεξαν πιο πολύ. Ειδικά αν σκεφτείς ότι ανήκουμε σε αυτό το πράγμα που λέγεται σόουμπιζ, μάλλον ρεκόρ έχουμε κάνει”.
Υπάρχουν τρίτα και τέταρτα πρόσωπα που ευθύνονται για το χωρισμό τους;
“Όχι, αν συνέβαινε αυτό θα φαινόταν. Σαν κουνέλι με κυνηγούσαν στη Μύκονο, στο μικροσκόπιο με είχαν, το ίδιο και την Τζένη. Γι’ αυτό είμαστε και καλά. Αν προκύψει κάτι τέτοιο στο μέλλον, μπορεί να ψυχρανθούμε! Πού ξέρεις, λάου λάου…”.
Διαβάστε περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί

Read More

And More