Ποδηλατοδρομία για το διαβήτη στην Αθήνα! Μάθε τις αλλαγές στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις…

Σήμερα οι Αθηναίοι παίρνουν το ποδήλατό τους για καλό σκοπό. Από τις 11.00 η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία διοργανώνει την Ποδηλατοδρομία για το Διαβήτη στο πλαίσιο της εκστρατείας για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Διαβήτη (World Diabetes Day – WDD) με το σύνθημα «Κάθε φωνή- Ένα μέλλον».

Σε συνδυασμό με την ποδηλατοδρομία στο κέντρο της πόλης οι εκδηλώσεις έχουν σκοπό να ενημερώσουν το κοινό για τον τρόπο που πρέπει κάποιος να αντιμετωπίζει τη διατροφή αν πάσχει από διαβήτη. Στο ρόλο του καθηγητή οι Χάρης Δημοσθενόπουλος κλινικός διατροφολόγος και Βαγγέλης Δρίσκας διακεκριμένος Σεφ! Η Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη θεσπίστηκε το 1991 από την IDF και την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας – WHO, ως ανταπόκριση στις αυξανόμενες ανησυχίες σχετικά με την εντεινόμενη απειλή που συνιστά πλέον ο διαβήτης για την υγεία των ανθρώπων.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ποδηλατοδρομία
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 11.00 έως τις 13.30. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, κατά τις ώρες 11.00΄ έως 13.30΄, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων σε οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Αθηναίων!

Δες αναλυτικά τη λίστα με τις αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων στο newsit.gr

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164