Ποιο πρόγραμμα του prime-time έκανε χθες βράδυ… 2,5%;

Ιστορικό, βαρομετρικό χαμηλό σημειώθηκε χθες το βράδυ, κατά την διάρκεια του prime-time, δηλαδή κατά την διάρκεια προβολής της βραδινής, ψυχαγωγικής ζώνης των καναλιών, της ζώνης εκείνης που θεωρείται παραδοσιακά ζώνη υψηλής τηλεθέασης!

Απίστευτο; Κι όμως τηλεοπτικό! Υπήρξε βραδινό, ψυχαγωγικό πρόγραμμα που σημείωσε μόλις… 2,5% στους πίνακες τηλεθέασης! Ποιο πρόγραμμα ήταν αυτό που έβαλε το κανάλι του στην… βαθιά κατάψυξη, χαρίζοντάς του πολικές τηλεθέασεις;

Μα φυσικά το “Βαλς με 12 Θεούς” που έπαιζε χθες από τις 9.15 μέχρι και τις 10.15 το βράδυ, το οποίο έχει επιστρέψει έτσι ξαφνικά στους δέκτες μας από την Δευτέρα και προφανώς απ ΄ότι δείχνουν τα τηλε-φαινόμενα, δεν το έχει πάρει χαμπάρι κανείς!

Την ίδια ώρα, τα “Κλεμμένα Ονειρα” στο Mega σημείωναν κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης 39,5%, ενώ το ίδιο ψηλά είχε εκτοξευθεί και η “Μουρμούρα” στον Alpha η οποία άγγιξε το 35,8%. Να σημειώσουμε πως και την Δευτέρα το βράδυ υπήρξε ανάλογο πρόβλημα στον ΑΝΤ1 που υπήρχε στο Mega το “Παρτάλι” και στον Alpha και πάλι η “Μουρμούρα”, γεγονός που αποδεικνύει πως μέχρι να κινητοποιηθεί ο τηλεοπτικός μηχανισμός του καναλιού του Αμαρουσίου και να βγει στον αέρα το “Your Face Sounds Familiar”, αλλά και οι δύο καινούργιες σειρές τους ,”Εκδρομη” και “Καλές Δουλειές”, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα σε κάποιες ζώνες του prime-time.

Ευτυχώς από την άλλη μεριά καλά που υπάρχει στη ζώνη από τις 9.00 μέχρι και τις 11.30 το βράδυ και το “The Voice” που σαρώνει στο πέρασμά του και υπάρχει μία κάποια σχετική ισορροπία. Οσο μπορεί κανείς να μιλήσει για ισορροπίες με τέτοιες διαφορές !

Read More

And More