Πόπη Τσαπανίδου: Έγινε γιαγιά – Γέννησε η κόρη της, Μαρίνα

Η Πόπη Τσαπανίδου έγινε γιαγιά, καθώς η κόρη της, Μαρίνα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι το πρωί του Σαββάτου.

Η χαρμόσυνη είδηση έγινε γνωστή μέσα από το site της δημοσιογράφου, ipop.gr, ενώ αποκαλύφθηκε και το όνομα που θα πάρει το νεογέννητο.

“Η γέννηση ενός παιδιού είναι από μόνη της ένα δώρο και σήμερα για εμάς είναι μόνο μια μέρα γιορτής! 26 Ιουνίου 2021. Αυτή η ημερομηνία θα έχει πάντα στο ημερολόγιο μια λίγο πιο ξεχωριστή θέση. Είναι η μέρα που η Μαρίνα έγινε μαμά για πρώτη φορά, ο Vitto έγινε μπαμπάς, η Πόπη μας γιαγιά, η Εύα & η Ευτυχία θείες, και φυσικά η γιαγιά Μαρίνα είναι πλέον προγιαγιά! Ο Έκτορας είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Πόπης και φυσικά του iPop και εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε από καρδιάς να είναι γερό, καλότυχο και ευλογημένο!”, αναφέρεται στο κείμενο της ιστοσελίδας.

Η Πόπη Τσαπανίδου ταξίδεψε πρόσφατα στην Ολλανδία, όπου ζει η κόρη της, προκειμένου να βρίσκεται εκεί στη γέννηση του μωρού.

“Ήταν πραγματικά απίστευτη η στιγμή που μου το είπε. Δεν μου το είπε, εγώ το κατάλαβα μόνη μου, γιατί το συζητούσαμε καιρό πριν. Είχα προετοιμαστεί ότι θα κάνει παιδί το παιδί μου και θα γίνω γιαγιά. Το περίμενα κιόλας από πάντα να γίνω γιαγιά” είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξη στο Πρωινό, για τη στιγμή που η κόρη της τής ανακοίνωσε πως θα γίνει γιαγιά.

Read More

And More