Πότε γεννάει η Kate Middleton; Ετοιμασίες στο παλάτι για το δεύτερο μωρό

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες για τον ερχομό του δεύτερου μωρού της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, βρίσκεται το παλάτι στην Αγγλία. Παρόλο που η βασιλική οικογένεια δεν έχει ανακοινώσει επίσημα την ημερομηνία που γεννά η Δούκισσα του Cambridge, εκείνη έχει μπει στην τελική ευθεία και αναμένεται να καλωσορίσει το δεύτερο παιδί της, μες στον Απρίλη.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph, η Kate θα είναι έτοιμη για τον τοκετό ανάμεσα στις 20 και 25 Απριλίου -οι δυο πιθανές ημερομηνίες – με επικρατέστερη τη δεύτερη ημερομηνία, λίγο μετά την St George’s Day.. Η εγκυμοσύνη ανακοινώθηκε στις 20 Οκτωβρίου, όταν ήταν 3 μηνών (12 εβδομάδων) έγκυος και αφού είχαν περάσει οι πρώτες δύσκολες μέρες με τις έντονες ναυτίες.

Βέβαια, η Δούκισσα έμεινε για αρκετό καιρό μακριά από τις… υποχρεώσεις της λόγω της δύσκολης εγκυμοσύνης, αλλά αφού έγινε εντελώς καλά ακολούθησε πιστά το πρόγραμμά της. Το οποίο και θα ολοκληρωθεί στις 18 Μαρτίου με την επίσκεψή της στο κέντρο για παιδιά στο Woolwich του Λονδίνου.

Αυτή η προγραμματισμένη εμφάνιση, μάλιστα έρχεται να επιβεβαιώσει τις πιθανές ημερομηνίες της γέννας, αφού οι πιο συντηρητικοί την συγκρίνουν με την προηγούμενη εγκυμοσύνη της. Συγκεκριμένα, όταν η Kate ήταν έγκυος στον George έκανε την τελευταία εμφάνισή της στις 15 Ιουνίου, δηλαδή πέντε εβδομάδες πριν γεννήσει. Έτσι και τώρα λένε πως θα γεννήσει 5 εβδομάδες μετά την 18η Μαρτίου…

Όσο για το φύλο του μωρού; Το ζευγάρι δεν το έχει ανακοινώσει για να είναι έκπληξη, αν και δημοσιεύματα τους θέλουν να περιμένουν… κοριτσάκι!

Read More

And More