Πρεμιέρα για Σταυροπούλου – Καρύδη! Δες ποιοι διάσημοι βρέθηκαν εκεί

Στο “Μικρό Παλλάς” βρέθηκαν χθες το βράδυ όλοι οι επώνυμοι της ελληνικής showbiz. Άνθρωποι από το χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης παρακολούθησαν τις “Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης” που απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια.
Ανάμεσα σε αυτούς που βρέθηκαν στην πρεμιέρα ήταν η Νικολέτα Ράλλη, η Μαρία Μπακοδήμου με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, ο Μάνος Γαβράς, η Ζέτα Δούκα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ακόμη το “παρών” έδωσαν ο Γιώργος Κιμούλης με την Ελισάβετ Μουτάφη, που άκαναν την πρώτη επίσημη εμφάνισή της, κρατώντας χαμηλό προφίλ και αποφεύγοντας τα φωτογραφικά φλας.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:
Πρόκειται για μια ξεκαρδιστική κωμωδία των Jeffrey Lane & David Yazbek, βασισμένη στην ομώνυμη ταινία του Pedro Almodovar. Το έργο διαδραματίζεται μέσα σ’ ένα 48ωρο στη Μαδρίτη και αφηγείται τις ιστορίες διαφόρων γυναικών που οι σχέσεις τους με τους άντρες, τις οδηγούν σε μια δίνη έρωτα, πάθους και πλήρους σύγχυσης…

Ο Ιβάν εγκαταλείπει την Πέπα κι εκείνη προσπαθεί απεγνωσμένα να τον βρει για να της εξηγήσει την αιτία. Ταυτόχρονα ψάχνουν να τον βρουν η σύζυγός του και ο γιος τους. Την ώρα που στο σπίτι της Πέπα ζητά καταφύγιο η κολλητή της γιατί ο καινούργιος της εραστής αποδείχθηκε ότι ήταν τρομοκράτης. Ζητούν συμβουλές από μια δικηγόρο που τελικά είναι η καινούργια ερωμένη του Ιβάν κι έτσι όλων οι ζωές μπλέκονται μ’ έναν ιδιαίτερο, σουρεαλιστικό και εν τέλει ξεκαρδιστικό τρόπο.

Πρωταγωνιστούν: Σμαράγδα Καρύδη, Βίκυ Σταυροπούλου, Αριέττα Μουτούση, Αντώνης Φραγκάκης, Νεφέλη Ορφανού, και οι: Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βαγγέλης Χατζηνικολάου, Μαρία Κωνσταντάκη, Κίμων Φιορέτος, Κωνσταντίνος Κακούρης, Ιvan Svitailo.

Δες φωτογραφίες:


Ζέτα Δούκα


Μάνος Γαβράς και Μαρία Μπακοδήμου


Σμαράγδα Καρύδη


Σμαράγδα Καρύδη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης


Νεφέλη Ορφανού και Γιώργος Κιμούλης


Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και Δημήτρης Ουγγαρέζος


Μάνος Γαβράς και Ζέτα Δούκα


Η Νικολέτα Καρρά


Τζίνα Αλιμόνου Βαρδινογιάννη


Χρύσανθος Πανάς και Έλενα Σύρακα


Σμαράγδα Καρύδη και Γωγώ Μπρέμπου


Η Κοραλλία Καράντη


Ο Αντώνης Βλοντάκης


Βίκυ Σταυροπούλου και Αντώνης Φραγκάκης

Read More

And More