Πρεμιέρες στην πρωινή ζώνη! Ποιος χαμογελάει μετά την πρώτη μονομαχία;

Η νέα σεζόν ξεκίνησε επίσημη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, αφού χθες έκαναν πρεμιέρα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Φαίη Σκορδά, η Κατερίνα Καραβάτου με τον Κρατερό Κατσούλη και η Ελεονώρα Μελέτη.

Οι γνωστοί παρουσιαστές επέστρεψαν ανανεωμένοι στις θέσεις τους και έτοιμοι για τη καινούργια τηλεοπτική χρονιά που μόλις άρχισε. Τι έδειξαν όμως τα νούμερα τηλεθέασης στη πρώτη μάχη των πρωινών εκπομπών; Ποιος στέφθηκε νικητής;

Σύμφωνα με τα μη καθαρά νούμερα της Nielsen, το “Πρωινό” σημείωσε 14,4% στο σύνολο και 13,8% στο δυναμικό κοινό αφήνοντας πίσω την “Φωλιά των ΚουΚου” που συγκέντρωσε 9,6% στο σύνολο και 12,2% στο κοινό 18-54. Με ιδιαίτερη θέρμη υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές την “Ωρα για μελέτη” καθώς σημείωσε στο σύνολο 14,6% και στο δυναμικό κοινό 17.7%.

Τη στιγμή του ανταγωνισμού (10:00 – 11:00) η Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε 8% στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό 13,6%. Ωστόσο, η οικοδέσποινα του “Happy Day” καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής της συγκέντρωσε 10,3% στο σύνολο και 13,8% στο νεανικό κοινό.

Read More

And More