Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Έκανε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού – Η φωτογραφία και το μήνυμα

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορονοϊού, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instaghram.

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Την Τρίτη έλαβα την πρώτη δόση του εμβολίου Covid. Σε όλους όσους εργάζονται στους εμβολιασμούς, σας ευχαριστώ για όσα έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε» έγραψε.

Να σου θυμίσουμε, ότι ο Ουίλιαμ νόσησε από covid-19 την Άνοιξη του 2020, πιθανότατα την ίδια περίοδο που νόσησε και ο πατέρας του, Πρίγκιπας Κάρολος. Τότε, δεν είπε σε κανέναν για το θετικό αποτέλεσμα του τεστ, επειδή υπήρχαν σημαντικά πράγματα που συνέβαιναν και δεν ήθελε να ανησυχήσει κανέναν, σύμφωνα με την Sun.

Θεραπεύτηκε από γιατρούς στο παλάτι και ακολούθησε τις κυβερνητικές οδηγίες για απομόνωση στο οικογενειακό του σπίτι Anmer Hall, στο Νόρφολκ, πρόσθεσε η εφημερίδα. Παρά την ασθένεια είχε πραγματοποιήσει 14 τηλεφωνικές επικοινωνίες και βιντεοκλήσεις στο πλαίσιο των πριγκιπικών του καθηκόντων.

Ο βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Τζόνι Ντιμόντ, δήλωσε ότι η κατάσταση του πρίγκιπα Ουίλιαμ μπορεί να μην είχε αποκαλυφθεί δημόσια εκείνη την εποχή, καθώς ίσως ήθελαν να αποφύγουν περαιτέρω ανησυχία του κόσμου. 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Read More

And More