Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Θερμή υποδοχή για το πριγκιπικό ζευγάρι στην Κύπρο! [pics]

Πρίγκιπας William – Kate Middleton: Θερμή υποδοχή για το πριγκιπικό ζευγάρι στην Κύπρο! [pics] | tlife.gr

Στην Κύπρο λίγο πριν τα Χριστούγεννα βρέθηκαν ο πρίγκιπας William με την Kate Middleton και έκλεψαν τις εντυπώσεις. Το πριγκιπικό ζευγάρι της Αγγλίας  βρέθηκε στην βρετανική βάση Ακρωτηρίου στην Κύπρο, όπως ήταν προγραμματισμένο και τα φωτογραφικά φλας πήραν «φωτιά». Στόχος τους, φυσικά είναι να συναντηθούν ενόψει των εορτών με το προσωπικό που υπηρετεί εκεί, τις οικογένειές τους αλλά και μέλη της τοπικής κοινωνίας.

Κομψή και χαμογελαστή η Δούκισσα του Cambridge κατέβηκε από το αεροπλάνο μαζί με τον πρίγκιπα William και πλήθος κόσμου τους υποδέχτηκε θερμά. Η Kate Middleton ήταν ιδιαίτερα απλή, επέλεξε ένα μαύρο παντελόνι που συνδύασε με λευκό τοπ και λαδί σακάκι και έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη.

Ακολούθησε η τρίωρη παρουσία του πριγκιπικού ζεύγους στις Βρετανικές Βάσεις του Ακρωτηρίου στη Λεμεσό, όπου ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge συνάντησαν  το προσωπικό που εργάζεται εκεί αυτές τις γιορτινές μέρες, μακριά από τις οικογένειες του.

Η επίσκεψή τους μάλιστα,, έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ξένων ΜΜΕ και ειδικότερα βρετανικών, όπως το BBC, ITV, ITN, Channel 4 και Sky News, ενώ το γεγονός καλύφθηκε και από ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως το Reuters, το Associated Press και το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Φωτογραφίες: Reuters

READ more