Πριγκιπικά γενέθλια στη Μεγάλη Βρετανία! Ο πρίγκιπας George έγινε 7 χρόνων

Μεγάλη χαρά σήμερα στο παλάτι στην Μεγάλη Βρετανία για τα γενέθλια του μικρού πρίγκιπα. Ο πρωτότοκος γιος του πρίγκιπα William και της Δούκισσας του Cambridge Catherine, ο μικρός πρίγκιπας George έγινε σήμερα επτά χρόνων και δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές, αγκαλιές και δώρα.

Η μητέρα του, μάλιστα, Kate Middleton τράβηξε τον μικρό της πρίγκιπα μια φωτογραφία και την ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό του Instagram του βασιλικού ζευγαριού το «kensingtonroyal». Εκεί βλέπουμε τον George που έχει μεγαλώσει πια πολύ να ποζάρει χαμογελαστός.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Sharing a 📸 taken by The Duchess ahead of Prince George’s seventh birthday tomorrow! 🎈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Το παλάτι μάλιστα και η βασιλική οικογένεια αναδημοσίευσε τη φωτογραφία γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ευχόμαστε στον πρίγκιπα George χαρούμενα 7α γενέθλια!».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

🎈🎂 Wishing Prince George a very happy seventh birthday today! . This photograph – taken by The Duchess of Cambridge – has been shared by @kensingtonroyal to mark the day.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Royal Family (@theroyalfamily) στις

 

Και ακολούθησε φυσικά και ένα ακόμη post από τον William και την Kate που ευχαριστούσαν τον κόσμο για τις όμορφες ευχές του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Thank you everyone for your very kind wishes on Prince George’s birthday today! 🎂 🎈

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) στις

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton είναι πολύ αγαπητοί στον κόσμο της Αγγλίας και φυσικά κάθε επέτειος και εκδήλωσή τους γίνεται το talk of the town. Έτσι, έγινε και σήμερα με τα γενέθλια του πρίγκιπα George.

Το ζευγάρι έχει ακόμη δυο παιδιά, την 5χρονη πριγκίπισσα Charlotte και τον μόλις 2 ετών πρίγκιπα Louis.

 

 

Read More

And More