Πρώην παίκτης του Power of love: «Δέχθηκα ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή»

Τον Παύλο Παπαδόπουλος τον γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στο «Power of Love», όπου κατάφερε να αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

Ο νικητής του ριάλιτι, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «On Time» και στη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση από γνωστό παρουσιαστή.

«Ένας άνθρωπος της τηλεόρασης παρουσιάστηκε για να με βοηθήσει για κάποιο τηλεοπτικό πρόγραμμα έχοντας όμως στο μυαλό του άλλα πράγματα. Εγώ του είχα προτείνει μετά την ολοκλήρωση της επιτυχούς συμφωνίας μας, να του δώσω ένα ποσοστό του συμβολαίου μου, όμως δεν το δέχτηκε. Θα ήταν ικανοποιημένος μόνο με μία ερωτική συνεύρεση μαζί μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάυλος Παπαδόπουλος.

Όσον αφορά στο κίνημα #metoo ο Γιώργος Παπαδόπουλος υποστήριξε: «Με θλίβει όλο αυτό με τη σεξουαλική παρενόχληση, πήγα για μία συνεργασία και ήταν χυδαία όλα αυτά που άκουσα. Δεν γίνεται για να πετύχει ένας άνθρωπος να πρέπει να μπει σε αυτόν τον πειρασμό. Εγώ τον εαυτό μου δεν τον πουλάω για να κάνω τηλεόραση, προτιμώ να δουλέψω στην οικοδομή.

Read More

And More