Μετά τον Διονύση Σχοινά, άλλος ένας τραγουδιστής εντοπίστηκε χωρίς συμβόλαιο με το μαγαζί, όπου εμφανίζεται. Ο λόγος για τον Νίκο Βέρτη και το νυχτερινό κέντρο “Φαντασία”.
Η χρονιά δεν μπήκε καλά σε δυο πολύ γνωστά καταστήματα της παραλιακής, καθώς η οικονομική αστυνομία, στο πλαίσιο των εφόδων της, εντόπισε ανασφάλιστους εργαζομένους, αλλά και τον γνωστό καλλιτέχνη χωρίς συμβόλαιο.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Νίκος Βέρτης υποστήριξε στην αστυνομία ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία, αλλά δεν το είχε μαζί του και έτσι θα πρέπει η εταιρεία του να το προσκομίσει.
Στο “Φαντασία” εντοπίστηκαν επίσης δυο ανασφάλιστοι εργαζόμενοι, ενώ και στο “Ποσειδώνιο”, όπου εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός, βρέθηκε ένα άτομο που εργαζόταν χωρίς ασφάλιση. Διάβασε περισσότερα στο NewsIt
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Προσθέστε το tlife.gr στη Google για να βλέπετε περισσότερες ειδήσεις στη μηχανή αναζήτησης.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Top Stories 
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ