Ρουβάς – Πολάκης: Αυτή είναι η εκπομπή του Θέμου με τις δηλώσεις του τραγουδιστή για τη Χρυσή Αυγή (video)

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε εξώδικο στον Παύλο Πολάκη με αφορμή τις κατηγορίες του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή, ότι παρείχε στήριξη στη Χρυσή Αυγή.

Από το βήμα της Βουλής, ο πρώην υφυπουργός Υγείας ενέταξε τον Σάκη Ρουβά στους καλλιτέχνες που προσέφεραν στήριξη στη Χρυσή Αυγή, επικαλούμενος δηλώσεις του τραγουδιστή το 2012 στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη: “Κάποιοι καλλιτέχνες, οι οποίοι συνέβαλαν στο ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και στη νομιμοποίηση της στα μάτια του ευρύτερου κόσμου. Δηλαδή ήθελα να ‘ξερα πού θα κρυφτεί ο Σάκης ο Ρουβάς, που έλεγε “δεν με τρόμαξε καθόλου η Χρυσή Αυγή”; είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πολάκης.

Ο Σάκης Ρουβάς στην εξώδικη διαμαρτυρία του ανέφερε, μεταξύ άλλων: “Διαστρεβλώσατε χυδαία και με προφανή διάθεση λαϊκισμού τα λεγόμενά μου, προκειμένου να δημιουργήσετε το δικό σας αφήγημα για το πρόσωπό μου και την πορεία μου και εν τέλει με συνδέσατε με το ναζιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής, πλήττοντας την προσωπικότητα και το όνομά μου, όχι μόνο ως καλλιτέχνη, αλλά κυρίως ως άνθρωπο και πολίτη με βαθιά δημοκρατικές πεποιθήσεις”. Διάβασε ολόκληρο το εξώδικο του τραγουδιστή. 

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας πέρασε στην αντεπίθεση και με μια ανάρτηση γεμάτη… φαρμάκι απάντησε στο εξώδικο που του απέστειλε ο Σάκης Ρουβάς. Διάβασε τι έγραψε.

Oι επίμαχες δηλώσεις του τραγουδιστή, οι οποίες αποτέλεσαν την αιτία για την άγρια αντιπαράθεσή του με τον Παύλο Πολάκη, έγιναν το 2012 στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη, “ΟΛΑ”.

Δες το βίντεο: 

 

Read More

And More