Ροζάνα Κουτσούκου: Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Σκουλό και το δημόσιο «ευχαριστώ»!

Ροζάνα Κουτσούκου: Η φωτογραφία με τον Δημήτρη Σκουλό και το δημόσιο «ευχαριστώ»! | tlife.gr

Πριν από λίγες μέρες, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε κάτι που δεν έχει ξανακάνει. Ο γνωστός φωτογράφος, ο οποίος φέτος έχει αναλάβει χρέη κριτή στο Greece’s Next Top Model, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την Ροζάνα Κουτσούκου, δείχνοντας έτσι την συμπάθεια που της είχε, όσο εκείνη βρισκόταν μέσα στο σπίτι του reality μόδας.

Λίγες μέρες αργότερα, η εντυπωσιακή κοκκινομάλλα «απάντησε» με μια αντίστοιχη ανάρτηση, δημοσιεύοντας στο δικό της προφίλ την ίδια φωτογραφία που μοιράστηκε εκείνος με τους followers του, στη λεζάντα της οποίας έγραψε ένα πολύ τρυφερό μήνυμα, εκφράζοντας δημόσια την ευγνωμοσύνη της προς το πρόσωπό του.

«Ήταν τιμή μου που σας γνώρισα και που κατάφερα να βρεθώ κοντά σας μέσα από αυτό το όμορφο ταξίδι, σας ευχαριστώ για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου για όσα μου μάθατε, για την αγάπη που πήρα από εσάς και πάνω από όλα που πιστέψατε τόσο πολύ σε εμένα .. Θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου και εύχομαι κάποια στιγμή να έχω την τύχη να ξανά δουλέψω μαζί σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες την ανάρτησή της:

READ more