Σάκης Ρουβάς: Ο ρόλος του στον αγώνα που θα δώσουν οι Legends της Εθνικής Ελλάδας 2004 στην Κρήτη

Ο πρώτος εθελοντής δότης της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών και Αγγελιοφόρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, Σάκης Ρουβάς βρίσκεται στην Κρήτη για έναν σπουδαίο ποδοσφαιρικό αγώνα. Οι Legends της Εθνικής Ελλάδας 2004 θα αγωνιστούν με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην Interforever με σκοπό να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας”. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Συλλόγου “Όραμα Ελπίδας” και η τιμή των εισητηρίων είναι συμβολική: ένα ευρώ για τα παιδιά και πέντε ευρώ για τους ενήλικες.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης, που στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά, με όλες του τις δυνάμεις, το σπουδαίο έργο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, ταξίδεψε στο νησί το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, o Σάκης Ρουβάς θα κυρήξει την έναρξη του σημερινού ποδοσφαιρικού αγώνα, συμβολικά ως Αγγελιοφόρος της ΕΛΠΙΔΑΣ και του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ!

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έκανε ο Σάκης Ρουβάς την πρώτη μέρα στην Κρήτη

Με σύνθημα “Παίζουμε όλοι μαζί με Όραμα για την Ελπίδα” σε αυτόν τον συμβολικό φιλικό αγώνα 2 ομάδων που αποτελούνται απο θρύλους του ποδοσφαίρου ο Σάκης Ρουβάς θα βρεθεί απόψε στο Παγκρήτιο Στάδιο για να ενισχύσει αυτή την προσπάθεια και να εμπνεύσει ακόμα περισσότερο κόσμο να ευαισθητοποιηθεί! Ένας αγώνας που εκτός απο χαρά και συγκίνηση, δίνει όραμα, δίνει ελπίδα, δίνει ζωή!

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης έδωσε το παρόν και στη Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο The Crete Golf Club.

Ο Σάκης Ρουβάς φωτογραφήθηκε με τους θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Στην φωτογραφία που μοιράστηκε και ο ίδιος στον λογαριασμό του στο instagram διακρίνουμε τους Θοδωρή Ζαγοράκη, Τραϊανό Δέλλα, Γιώργο Καραγκούνη μαζί με τον αρχιτέκτονα της ιστορικής επιτυχίας, τον προπονητή Ότο Ρεχάγκελ και το συνεργάτη του, Γιάννη Τοπαλίδη. Θα αγωνιστούν ακόμα οι Άγγελος Χαριστέα, Αντώνης Νικοπολίδης και Ντέμης Νικολαΐδης.

Οι Legends της Εθνικής Ελλάδας 2004 έφτασαν στο νησί από τη Δευτέρα και είχαν την ευκαιρία να παραστούν σε αρκετές παράλληλες εκδηλώσεις και να ενισχύσουν τον ενθουσιασμό του κόσμου.

Ο Σάκης φωτογραφήθηκε όμως και με τρεις συμβατούς δότες που έχουν βρεθεί ήδη στην Κρήτη.

Δίνοντας το παράδειγμα, την επόμενη μέρα οι ποδοσφαιρικοί Θρύλοι, παίχτες παγκοσμίας κλάσης έγιναν συμβολικά εθελοντές δότες στηρίζοντας το έργο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

Ο Σάκης μάλιστα ανέλαβε να κάνει ο ίδιος την δειγματοληψία στον Κώστα Κατσουράνη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις πώς μπορείς να γίνεις κι εσύ Εθελοντής Δότης

Όλοι μαζί ανανεώνουν το ραντεβού τους για τις 20:30, στο Παγκήτιο Στάδιο στο Ηράκλειο Κρήτης, σε ένα ματς που θα αφήσει εποχή : «Legends 2004 vs Inter Forever».

Το φιλικό αυτό παιχνίδι αποτελεί ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός, μια γιορτή του αθλητισμού αλλά και του πολιτισμού που θα προβάλει διεθνώς την Κρήτη και την Ελλάδα.

Read More

And More