Σάκης Ρουβάς: Ταξίδι στο Ναύπλιο με ξεχωριστό χαρακτήρα!

Στο Ναύπλιο θα βρίσκεται αυτή την Κυριακή ο Σάκης Ρουβάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα του Νομού Αργολίδας για έναν ξεχωριστό σκοπό. Με την ιδιότητα του Αγγελιοφόρουτου Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» θα δώσει το παρών στον 5ο Μαραθώνιο Ναυπλίου.

Ο Σάκης Ρουβάς, για μία ακόμη φορά, στηρίζει έμπρακτα τους σκοπούς των δύο συλλόγων και στέλνει ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης.

View this post on Instagram

Καλό μήνα σε όλους! Ξεκινάμε τον μήνα τρέχοντας για το "ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ" στον Μαραθώνιο του Ναυπλίου που θα γίνει την Κυριακή 4 Μαρτίου. Από σήμερα το απόγευμα μέχρι και το Σάββατο μπορείτε να μας βρείτε στο ΦΟΥΓΑΡΟ στο Ναύπλιο, όπου θα πραγματοποιούνται εγγραφές νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών. Σήμερα στις 18.00 ο επιστημονικός διευθυντής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ καθηγητής Στέλιος Γραφάκος θα μιλήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ για τη "Σημασία της Εθελοντικής Προσφοράς Μυελού των Οστών". #oramaelpidas #nafplio #marathonios #fougaro @fougaro

A post shared by Orama Elpidas (@oramaelpidas) on

Ο Δήμος Ναυπλιέω ενώνει τις δυνάμεις του με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»  και τον αγώνα που δίνει η πρόεδρος του κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη για την αύξηση εθελοντών δοτών μυελού των οστών στην χώρα μας.

Ήδη από την Πέμπτη  το περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» βρίσκεται  στο ΦΟΥΓΑΡΟ και περιμένει τους πολίτες να ενημερωθούν και να γίνουν εθελοντές δότες.

Την Κυριακή από την έναρξη του Μαραθωνίου στις 8.00 στο περίπτερο του Συλλόγου μπροστά στο Δημαρχείο θα υπάρχει ενημερωτικό υλικό αλλά και εξειδικευμένοι συνεργάτες του Συλλόγου που θα εγγράφουν νέους εθελοντές.

«Δώσε  ελπίδα, δώσε ζωή!  Γίνε εθελοντής δότης μυελού των οστών!», είναι το σύνθημα του φετινού Μαραθωνίου Ναυπλίου.

Read More

And More