Σάκης Ρουβάς: Θα εμφανιστεί live on stage στα VMA 2015 μετά από 2 χρόνια απουσίας!

Ο Σάκης Ρουβάς πρωτοπορεί για ακόμα μία φορά ανακοινώνοντας μέσα από το site του http://www.sakisrouvas.com/ και τα social media του ότι θα βρεθεί live on stage στα VMA 2015, σε ένα super show που θα ενθουσιάσει και καλεί τους fans να του δείξουν την αγάπη τους για ακόμα μία φορά, όπως συνηθίζουν κάθε χρόνο!

Are you ready to rock the stage of #madVMA15? www.sakisrouvas.com #Repost @thesfanclub #VoteSakis & get ready for a @sakisrouvas performance on stage for the #madVMA15 #SakisVMA15

A photo posted by Sakis Rouvas (@sakisrouvas) on


Ο κορυφαίος Έλληνας star είναι υποψήφιος σε δύο κατηγορίες, διεκδικώντας τα βραβεία Best Male Modern και Best Pop Video για το single Πιο ψηλά. Ο Σάκης έχει πάρει τα περισσότερα βραβεία στην ιστορία του θεσμού των μουσικών βραβείων και οι εμφανίσεις του κάθε φορά κερδίζουν τις εντυπώσεις τόσο για τις στιλιστικές του επιλογές που ξεχωρίζουν όσο και για το μοναδικό show που μόνο αυτός μπορεί να παρουσιάσει!

Μετά από δύο χρόνια θα βρεθεί στη σκηνή των VMA σε μία πολυαναμενόμενη εμφάνιση.

Ήδη οι fans του κορυφαίου Έλληνας star εκδηλώνουν τον ενθουσιασμό τους και την αγάπη τους για το Σάκη τόσο στα social media όσο και με τις ψήφους τους!

Read More

And More