Σάκης Ρουβάς: Το κάλεσμα από τη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό - Video

Σάκης Ρουβάς: Το κάλεσμα από τη Θεσσαλονίκη για καλό σκοπό – Video | tlife.gr

Ο Σάκης Ρουβάς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών, έστειλε μέσω Instagram, ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ κάλεσε τον κόσμο στο περίπτερο 15 του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, με σκοπό να σπάσουν το ρεκόρ εγγραφής εθελοντών δοτών σε μια μέρα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, θα βρεθεί στο Περίπτερο 15 του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» στην 82η ΔΕΘ, σήμερα, Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, στις 5 το απόγευμα, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών!

Ο Σάκης Ρουβάς καλεί το κοινό να δώσει δυναμικό «παρών» στο Περίπτερο 15 της 82ης ΔΕΘ, στο Περίπτερο του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για να σπάσουν το Ρεκόρ Εγγραφής Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών σε μία μέρα!
Μάλιστα, ο κορυφαίος καλλιτέχνης, Σάκης Ρουβάς, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, θα κορυφώσει τις εκδηλώσεις της 82ης ΔΕΘ με μια μεγαλειώδης συναυλία στην σκηνή των music events, στέλνοντας για ακόμα μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης που θα ακουστεί σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ως Αγγελιοφόρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», του οποίου είναι και ο πρώτος επίσημος εθελοντής δότης, αφού η συναυλία γίνεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών.

Κράτα το

Κράτα το

READ more