Σαρακάκης - Τσουρεκά: Όλα έτοιμα για τον γάμο στο Μαρόκο!

Σαρακάκης – Τσουρεκά: Όλα έτοιμα για τον γάμο στο Μαρόκο! | tlife.gr

Ο Δημήτρης Σαρακάκης και η Αναστασία Τσουρεκά, όπως διαβάσαμε στην εφημερίδα »Real News», στις 3 Μαρτίου θα ανταλλάξουν όρκους πίστης και αφοσίωσης στο μαγευτικό Μαρόκο.

Το μυστήριο θα τελέσει ο Πατριάρχης Αλεξάνδρειας και Αφρικής, Θεόδωρος Β’ και κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι στενοί του φίλοι, ανάμεσά τους και ο μικρότερος αδερφός του γαμπρού, Γιάννης Σαρακάκης με τη σύζυγό του, Έλενα Μπαρμπαλιά.

Η σχέση του Δημήτρη και της Αναστασίας ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2009 και ο αρραβώνας τους έγινε έναν χρόνο μετά. Ο πρώτος, προέρχεται από οικογένεια που δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, ενώ η Αναστασία είναι μέλος της επιχειρηματικής οικογένειας, που βρίσκεται πίσω από τις φίρμες Rossi και Luisa.

Η νεαρή επιχειρηματίας δημιούργησε το Luisa beach στην παραλία της Ψαρρούς και ήταν εκείνη, που προσκάλεσε στην Ελλάδα, για τα εγκαίνια του καταστήματος, τον Roberto Cavalli. Παρόλα αυτά, κρατά χαμηλούς τόνους και της αρέσει να απολαμβάνει κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό της οικογένειας Σαρακάκη.

Η Αναστασία έχει ήδη ξεκινήσει τις πρόβες νυφικού, το οποίο θα φέρει την υπογραφή της σχεδιάστριας Vera Wang και οι προσκλήσεις, τις οποίες θα παραλάβουν σημαντικά ονόματα από τον εφοπλιστικό και επιχειρηματικό χώρο, πέρα από τους καλούς φίλους του ζευγαριού, άρχισαν να τυπώνονται.

READ more