Σε ποια διάσημη ηθοποιό ανήκει αυτό το τατουάζ;

Οι περισσότερες γυναίκες στην ηλικία των 35 δεν θα τολμούσαν να φορέσουν κοντή μπλούζα και χαμηλοκάβαλο τζιν. Εξαίρεση του κανόνα αποτελεί η Drew Barrymore η οποία εμφανίστηκε με total black look στους δρόμους του Λονδίνου. Η Drew άφησε ακάλυπτη την επίπεδη κοιλιά της δείχνοντας με περηφάνεια το νέο της τατουάζ. Η διάσημη ηθοποιός προτίμησε να “χτυπήσει” μια μπλε πεταλουδίτσα κάτω από τον αφαλό της.

Η Drew αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Λονδίνο για να παρουσιάσει τη νέα της ταινία με τίτλο ”Going The Distance” με συμπρωταγωνιστή της, τον πρώην σύντροφο της Justin Long. Η όμορφη ηθοποιός εκμεταλεύεται την πρεμιέρα της ταινίας της, κάνοντας βόλτες στο Λονδίνο εξερευνώντας όλα τα βραδινά μπαράκια και τα κλαμπ.

Νωρίς το απόγευμα η Drew έδειξε πως με τον πρώην της διατηρεί φιλικές σχέσεις. Ο Justin εξήγησε για το πως είναι να συμπρωταγωνιστείς με μια πρώην: ” Η Drew είναι είναι πολύ αστεία. Έχει απίστευτο χιούμορ. Αυτή ήταν μια πλευρά της που γνώριζα, αυτό που δεν γνώριζα είναι πως λειτουργεί επαγγελματικά γιατί δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ. Ο τρόπος που συμπεριφέρεται σε όλους τους συντελεστές της ταινίας την έκανε ακόμα πιο όμορφη στα μάτια μου”, είπε.

Εκτός από την αδύνατη σιλουέτα της και τις άψογες ενδυματολογικές της προτιμήσεις, ενδιαφέρον είναι και το νέο look στα μαλλιά της. Η διχρωμία της ρίζας με τα έξω μαλλιά της πάει πολύ αλλά αν παρατηρήσεις καλύτερα θα δεις και μερικά πλεξουδάκια. Η σταρ του Χόλιγουντ με ένα επιμελώς ατημέλητο look εξακολουθεί να δείχνει σέξι και chic.

Read More

And More