Σία Βοσκανίδου: O πραγματικός λόγος που πήγε στο The Bachelor και η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωής

Η Σία Βοσκανίδου είχε σαν ψυχοθεραπεία το τραγούδι, όσο βρισκόταν στο “The Bachelor” κι έτσι τώρα αποφάσισε να κάνει το πρώτο επαγγελματικό της βήμα σε αυτόν τον τομέα, ηχογραφώντας εκείνους τους στίχους που έγραψε έχοντας ως έμπνευση τον Παναγιώτη Βασιλάκο. Το «Happy Day» βρέθηκε στο studio ηχογράφησης του Άκη Δείξιμου και μίλησε μαζί της με την ίδια να αποκαλύπτει το λόγο που δήλωσε συμμετοχή στο The Bachelor, τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή αυτή την περίοδο.

“Eίναι ένα κομμάτι που έγραψε μέσα στο Bachelor, έμπνευσή μου ήταν ο Παναγιώτης. Το τραγούδι μέσα στο Bachelor εμένα ήταν η ψυχοθεραπεία μου. Ερχόταν συνέχεια κοπέλες στο δωμάτιό μας, ιδιαίτερα η Αντζελίνα και κάναμε βραδιές καραόκε. Η Αντζελίνα με παρακάλαγε να της τραγουδήσω. Θα κυκλοφορήσει τέλος Ιανουαρίου με αρχές Φεβρουαρίου. Το είχε τραγουδήσει στον Παναγιώτη και του έχω πει ότι θα το βγάλω. Ελπίζω να του αρέσει ολοκληρωμένο. Με τη Νικολ είμαστε φίλες, ξέρει ότι θα βγάλω το τραγούδι και της αρέσει πολύ.. Ο Παναγιώτης είναι δικός της έχει τελειώσει αυτό για μένα. Είχα χωρίσει λίγο καιρό και μπήκα μέσα στο The Bachelor, το ένα έφερε το άλλο….” ανέφερε.

Όσο για την περίοδο που ήταν σε σχέση με τον Παντελή Παντελίδη αλλά και το τι συμβαίνει αυτή την περίοδο στη ζωή της ανέφερε, “Τώρα με γυρνάς πολλά χρόνια πριν. Τότε δεν ήθελε να ασχοληθώ με το τραγούδι, αυτό μου βγήκε τώρα. Ο Παντελής με είχε ακούσει όμως και μου είχε πει ότι έχω ωραία φωνή…Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει κάποιο φλέρτ αλλά δε ξέρω που θα οδηγήσει”.

Read More

And More