Σοφία Αλιμπέρτη: Το τρυφερό στιγμιότυπο από τα παρασκήνια της συναυλίας του γιου της Νικόλα

Την πρώτη του μεγάλη συναυλία έδωσε πριν λίγες ημέρες στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων ο Νικόλας Βαρθακούρης κατά κόσμος Good Job Nicky. 

Ο μικρότερος γιος την Σοφίας Αλιμπέρτη από τον γάμο της με τον Γιάννη Πάριο, έχει αποφασίσει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να ασχοληθεί επαγγελματικά με τη μουσική χαράζοντας τη δική του πορεία σε ένα εντελώς διαφορετικό ύφος τραγουδιού.

Ο Νικόλας Βαρθακούρης, έχει κάνει ένα πολύ δυναμικό ξεκίνημα καταφέρνοντας να δημιουργήσει ήδη το δικό του κοινό. Στη συναυλία λοιπόν που έδωσε λίγες ημέρες πριν αρκετοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να τον απολαύσουν, ανάμεσά τους και η Σοφία Αλιμπέρτη με τον αδερφό του Μιχαηλ – Άγγελο. Και οι δυο παρακολούθησαν με τεράστια περηφάνια την εμφάνιση του νεαρού καλλιτέχνη και αμέσως αντάλλαξαν μια πολύ τρυφερή και σφιχτή αγκαλιά.

Τη στιγμή αυτή κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός με τον Μιχαήλ Άγγελο Βαρθακούρη να δημοσιεύει τη φωτογραφία στον λογαριασμό του στο instagram ευχαριστώντας τον μικρό του αδερφό που χάρη σε εκείνον αντάλλαξε αυτή την αγκαλιά με τη μητέρα τους.

 

Read More

And More