Σοκ! Φοβήθηκε το ΑIDS και ομολόγησε τον βιασμό!

Σοκ! Φοβήθηκε το ΑIDS και ομολόγησε τον βιασμό! | tlife.gr

Ο λόγος για ένα 10χρονο αγοράκι που ομολόγησε την τρομακτική του εμπειρία στην γιαγιά του. Κάθε καλοκαίρι πήγαινε στο χωριό του στο νομό Αιτωλοακαρνανίας με τους παππούδες του, για διακοπές. Εκεί πριν από δύο χρόνια το 2008, έπεσε θύμα βιασμού από τον κουμπάρο της οικογένειας.

‘Ενα μάθημα στο σχολείο για το AIDS, αλλά και ο φόβος του για το θάνατο, τον έπεισαν να σπάσει την σιωπή του και να ομολογήσει στους δικούς του ανθρώπους τον εφιάλτη που πέρασε, επί δύο συνεχόμενα καλοκαίρια. Μετά το σχολείο έτρεξε έντρομος στην αγκαλιά της γιαγιάς του και της είπε: »Γιαγιά φοβάμαι ότι έχω AIDS και θα πεθάνω». Μέχρι σήμερα το μικρό αγόρι δεν έλεγε τίποτα γιατί, ο βιαστής το απειλούσε ότι εαν αποκάλυπτε το μυστικό στους γονείς και τους παππούδες του, θα τους σκότωνε όλους.

Μετά την αποκάλυψη του εφιάλτη που έζησε στα χέρια του συγγενή του, η γιαγιά του υπέστη εγκεφαλικό από την στενοχώρια της και το παιδί παρακολουθείται από ψυχολόγο για να μπορέσει να ξεπεράσει το φόβο ότι θα πεθάνει από την ανίατη νόσο.

Οι γονείς του παιδιού έχουν καταγγείλει ήδη το περιστατικό στο τμήμα Εισαγγελίας Ανηλίκων αλλά και στην Γενική αστυνομική διεύθυνση Αττικής. Η κατάσταση είναι σε προανακριτικό στάδιο, έχουν ολοκληρωθεί οι μαρτυρίες, αλλά δεν έχει γίνει ακόμα καμία σύλληψη. Ο δράστης είναι ελεύθερος, αλλά έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία και η υπόθεση σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στα χέρια του εισαγγελέα.

READ more