Σωστή νοικοκυρά η Έλλη Κοκκίνου: Μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε πασχαλινά κουλουράκια! [pic,video]

Η Έλλη Κοκκίνου έχει τη φήμη ότι μια δεινή μαγείρισσα και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν οι διάσημοι φίλοι της που γεύονται συχνά πυκνά τις φαγητά της. Η τραγουδίστρια είναι λάτρης της υγιεινής διατροφής και φροντίζει να τρέφεται σωστά, τόσο η ίδια, όσο και ο μονάκριβος γιος της, Αλέξανδρος.

Τώρα που μένει σπίτι περισσότερο από ποτέ, λόγω καραντίνας, μπαίνει καθημερινά στην κουζίνα της και ξεδιπλώνει το ταλέντο που έχει και στην μαγειρική, αλλά και στην ζαχαροπλαστική. Εν όψει του Πάσχα, όμως, η Έλλη φόρεσε την ποδιά της και σαν παραδοσιακή νοικοκυρά έφτιαξε πασχαλινά κουλουράκια, όπως συνηθίζει κάθε χρόνο, για τα οποία ξετρελαίνεται.

Με περηφάνια, λοιπόν, τα έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram, ενώ τους έστειλε και τις ευχές τις για τις άγιες μέρες που διανύουμε. “Πόσα Πασχαλινά κουλουράκια έφτιαξα φέτος! Αυτή είναι η 4η φουρνιά! Η πρώτη φαγώθηκε, η δεύτερη προσφέρθηκε “ανέπαφα”σε γείτονες και συγγενείς, η τρίτη αναπλήρωσε την πρώτη και η τέταρτη είναι χωρίς γλουτένη για έμενα. Όποιος-α ενδιαφέρεται δέχομαι παραγγελίες! Χρόνος υπάρχει! Καλό Πάσχα & Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο ” , έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες τις αναρτήσεις της:

Read More

And More