Σωτήρης Καλυβάτσης – Ηρώ Λούπη: Είναι ζευγάρι και δεν το κρύβουν [pics]

Η συνύπαρξή τους την περασμένη σεζόν στο θεατρικό σανίδι -όπου συνεργάστηκαν στην παράσταση “Οι πρωταγωνίστριες” που ανέβηκε στο θέατρο Ακάδημος- τους έφερε ακόμα πιο κοντά. Η Ηρώ Λούπη και ο Σωτήρης Καλυβάτσης γνωρίζονται πάρα πολλά χρόνια και έχουν κοινές παρέες αλλά τους τελευταίους μήνες η φιλία τους εξελίχθηκε σε ένα τρυφερό ειδύλλιο. Οι δυο τους δεν έχουν κανένα λόγο πλέον να κρύβουν ότι είναι ζευγάρι και μάλιστα δεν διστάζουν να κάνουν και κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στο εστιατόριο Barbarossa, στην περιοχή του Χαλανδρίου, να απολαμβάνουν ένα ρομαντικό δείπνο. Λίγες μόλις ημέρες πριν τις εξελίξεις στο θέατρο Χυτήριο και την διακοπή της παράστασης “Πετάει πετάει”. Η Ηρώ δεν σταμάτησε να χαμογελά και να απολαμβάνει την παρέα του Σωτήρη που ήταν πολύ περιποιητικός με τη σύντροφό του.

Στην αρχή της σχέσης τους ήταν πολύ διακριτικοί και “κρύβονταν” πίσω από την συνεργασία τους δηλώνοντας φίλοι. Πλέον ποζάρουν μαζί σε κοσμικά events και θεατρικές πρεμιέρες χωρίς χωρίς να αποφεύγουν τα φωτογραφικά φλας.

Σύμφωνα με την Real Life, έχουν κάνει και το επόμενο βήμα στη σχέση τους αφού στεγάζοντας τον έρωτά τους κάτω από την ίδια στέγη. Οι δύο ηθοποιοί μένουν σε ένα όμορφο διαμέρισμα στα Μελίσσια.

  

Read More

And More