Σπάει τη σιωπή της η ηθοποιός που δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο: “Μου έστησαν πλεκτάνη”

Το θρίλερ με την ηθοποιό που δραπέτευσε από το Δρομοκαΐτειο συνεχίζεται. Η ταλαντούχα πρωταγωνίστρια που γνωρίσαμε μέσα από τα Κλεμμένα Όνειρα του Mega, μετά τον εγκλεισμό της στο Δρομοκαΐτειο και την απόδραση της, σπάει τη σιωπή της και μιλά για όλα.

Σε δηλώσεις της στην Espresso, η ηθοποιός αποκάλυψε: “Είμαι καλά και θα αποκαλυφθεί ότι στήθηκε πλεκτάνη για να με κλείσουν στο ψυχιατρείο, από όπου έφυγα για να σωθώ”. Η ίδια κατηγορεί την οικογένειά της για όλο αυτό που συνέβη και εξομολογείται πως δεν θα διστάσει να κινηθεί ακόμη και νομικά εναντίον τους. “Παίζεται η ζωή μου και είμαι αμείλικτη. Όταν θα έχουμε τη δικογραφία με τον δικηγόρο μου και την ανάκληση της εισαγγελικής εντολής για τον εγκλεισμό μου, θα στραφώ εναντίον παντός υπευθύνου που συνετέλεσε με ανελέητο τρόπο να οδηγηθώ στο ψυχιατρείο. Με κατηγόρησαν με οργανωμένο σχέδιο ότι έκλεψα το αυτοκίνητο του πατέρα και του αδελφού μου για να με βγάλουν τρελή…”

Όπως αναφέρει η ηθοποιός, οι αστυνομικοί την συνέλαβαν στη Σπάρτη, όπου είχε πάει με την μητέρα της για λίγες μέρες. Την ίδια στιγμή, όμως, ο πατέρας της ισχυρίζεται πως η κόρη του αντιμετωπίζει σοβαρό προβλήματα και πως οι δυο γυναίκες ξεκίνησαν να πάνε για ψώνια στους Αγίους Ανάργυρους και βρέθηκαν στη Σπάρτη. “Με συνέλαβαν ως κλέφτρα του οχήματος ενώ έφευγα από τη Σπάρτη, όπου πέρασα ένα διήμερο με την μητέρα μου. Με πήγαν στο τοπικό τμήμα, με ανέκριναν για τέσσερις ώρες και κάποιοι, προφανώς οι γονείς μου, ψευδομαρτύρησαν ότι είμαι τρελή για να βγει εισαγγελική εντολή και να οδηγηθώ σιδηροδέσμια στο Δρομοκαΐτειο.

Η ηθοποιός εισήχθη στην κλινική στις 24 Οκτωβρίου και απέδρασε μια μέρα μετά. Όπως αναφέρει μάλιστα και στην Freddo, όπου έκανε επίσης δηλώσεις, δραπέτευσε γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της. “ Μου έκαναν μια ένεση και μου έδωσαν ένα χάπι. Ξύπνησα αργά το βράδυ. Έξω από το δωμάτιο άκουσα θόρυβο. Σηκώθηκα και είδα κάποιες γυναίκες τρόφιμους να έχουν σακούλα στα χέρια τους και να έρχονται προς το μέρος μου. Φοβήθηκα πως θα μου έκαναν κακό”, συμπλήρωσε.


Read More

And More