Στα δικαστήρια για υπεξαίρεση χρημάτων γνωστή τραγουδίστρια!

Αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη πρόκειται να βρεθεί η Σβετλάνα Ραζνάτοβιτς, η χήρα του εγκληµατία πολέµου Αρκάν και µία από τις πιο γνωστές λαϊκές τραγουδίστριες της Σερβίας.

Σύµφωνα µε του Σέρβους εισαγγελείς, η Σβετλάνα, γνωστή ως Τσέτσα, κατηγορείται για υπεξαίρεση 4,5 εκατ.ευρώ από την πώληση δέκα παικτών την περίοδο Αυγούστου 2000 -Μαΐου 2003 ως πρόεδρος της ποδοσφαιρικής οµάδας Όµπιλιτς.
Εκτός από την Τσέτσα κατηγορούνται επίσης η αδελφή της και δύο παράγοντες της οµάδας, την οποία η διάσηµη τραγουδίστρια κληρονόµησε από τον άνδρα της – το πραγµατικό του όνοµα ήταν Ζέλικο Ραζνάτοβιτς– όταν σκοτώθηκε το 2000. Επιπλέον, η Τσέτσα κατηγορείται για παράνοµη οπλοκατοχή. Αν κριθεί ένοχη αντιµετωπίζει ποινή φυλάκισης έως 12 ετών.

Όταν ο άνδρας της πέθανε, η Τσέτσα ήταν 27 ετών κι έπρεπε να µεγαλώσει τα δύο µικρά παιδιά τους. Η µελό ιστορία µε πρωταγωνίστρια εκείνη να τρέχει στο ξενοδοχείο µόνο και µόνο για να τον κρατήσει νεκρό στην αγκαλιά της υπήρξε για αρκετούς µήνες µετά η αγαπηµένη των µέσων ενηµέρωσης.
Αν και η Τσέτσα αρνείται κατηγορηµατικά ότι ο άνδρας της ήταν γκάνγκστερ και εγκληµατίας πολέµου, ο Αρκάν είχε πολλάκις καταδικαστεί για ληστείες στη Σουηδία, την Ολλανδία και το Βέλγιο, ήταν γνωστός για τις θεαµατικές αποδράσεις του και ενίοτε έκανε εκτελέσεις για λογαριασµό των µυστικών υπηρεσιών της Γιουγκοσλαβίας τη δεκαετία του ‘80.

Read More

And More