Στα βήματα της Madonna η 13χρονη κόρη της!

Στα βήματα της Madonna η 13χρονη κόρη της! | tlife.gr

Το μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά! Ο λόγος για την 13 χρονη κόρη της Madonna, Lourdes, που παρά τη μικρή της ηλικία έχει αρχίσει να στρέφει πάνω της όλα τα φλας.

Η μικρή Lourdes, που είναι γνωστή και ως Lola, έχει ήδη λάβει μέρος σε ένα video clip και έχει αποτελέσει έμπνευση για να σχεδιαστεί μια oλόκληρη σειρά ρούχων. Aκόμη, αυτήν την περίοδο, ετοιμάζεται να γίνει πρωτοσέλιδο στο περιοδικό «Quality».

Η γλυκειά κόρη της βασίλισσας της ποπ φαίνεται πως θέλει να ακολουθήσει την πορεία της μητέρας της με την οποία μοιάζει σε πολλά και της αρέσει να τραβά πάνω της τα βλέμματα. Ωστόσο, η Madonna δεν φαίνεται να είναι και τόσο σύμφωνη με τις επιλογές της.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι, παρόλο που η κόρη της, έχει εγγραφεί στο θεατρικό σχολείο της Νέας Υόρκη, όπου είχαν φοιτήσει και ονόματα όπως ο Macaulay Culkin και η Scarlett Johansson, η μητέρα της δεν την αφήνει ακόμη να ασχοληθεί με το επάγγελμα του ηθοποιού.

Μάλιστα, όταν είχε γίνει πρόταση για να πρωταγωνιστήσει πριν από ένα χρόνο στο «The Secret Life Of Bees», η Madonna είχε απορρίψει την πρόταση, λέγοντας πως δεν θέλει η κόρη της να μπλέξει με το χώρο της show biz από τόσο μικρή ηλικία.

Παρόλα αυτά, η Madonna πρέπει να παραδεχτεί πως η κόρη της έχει πάρει τα γονίδια της και ετοιμάζεται να γράψει τη δική της ιστορία στον καλλιτεχνικό χώρο!

Η Madonna μικρή! Αλήθεια δεν μοιάζει με την κόρη της;

Το εξώφυλλο από το περιοδικό «Quality».

READ more