Σταμάτης Γονίδης: Πού βρέθηκε ο γνωστός τραγουδιστής με την έγκυο σύζυγό του, λίγο πριν γεννήσει

Λίγες μέρες  απέμειναν για τον Σταμάτη Γονίδη και για την αγαπημένη του σύζυγο Κατερίνα, να κρατήσουν στην αγκαλιά τους για πρώτη φορά το μωρό τους, το  κοριτσάκι τους, όπως αποκάλυψε, πρόσφατα, ο δημοφιλής τραγουδιστής, μιλώντας, για το φύλο του παιδιού. Η Κατερίνα Κουργιουξίδου, διανύει τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και στο πρόσωπό της καθρεφτίζεται η χαρά και η γλυκιά προσμονή για το αγγελούδι της. 

Το ερωτευμένο ζευγάρι έχοντας επιλέξει τη θαλπωρή του σπιτιού τους κάνει σπάνιες εξόδους. Ωστόσο τις τελευταίες μέρες ο Σταμάτης Γονίδης, κάνοντας ένα διάλειμμα, από τις υποχρεώσεις του πήρε την αγαπημένη του, Κατερίνα και έκαναν μία βραδινή έξοδο σε νυχτερινό μαγαζί. Το TLife σου παρουσιάζει ένα βίντεο από την έξοδο του ζευγαριού, η οποία έγινε την προηγούμενη Δευτέρα.

Ο Σταμάτης Γονίδης ήταν καλεσμένος σε μία live βραδιά φίλων στη Νίκαια. Έχοντας στο πλευρό του, τη σύζυγό του και μέλλουσα μανούλα, ο τραγουδιστής πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει, κάνοντας το χατήρι στους θαμώνες του μαγαζιού. Ο αγαπητός καλλιτέχνης, ο οποίος, σε λίγο καιρό θα γίνει για τρίτη φορά πατέρας, να θυμίσουμε πως έχει ήδη, δύο μεγάλες κόρες, μάλιστα έχει γίνει και  παππούς και τώρα περιμένει όπως έχει πει, πρόσφατα σε συνέντευξη “το στερνοπούλι του”. Ο Σταμάτης Γονίδης τραγούδησε μία γνωστή του επιτυχία, ένα τραγούδι που είχε αγαπηθεί πολύ από τους fun του και είχε κυκλοφορήσει με τον τίτλο “Δεν μπορεί να μη σου λείπω”. 

Είναι θαύμα της Παναγίας αυτό που συμβαίνει”, με αυτά τα λόγια η Κατερίνα Κουργιουξίδου είχε μιλήσει, πριν από λίγο καιρό, στη Σάσα Σταμάτη για το πιο ευτυχές γεγονός της ζωής της, καθώς θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά. Είχε δηλώσει τότε: “Είναι ευλογία. Μακάρι όλες οι γυναίκες να το βιώσουν από καρδιάς. Για μένα είναι θαύμα!”

Η όμορφη Κατερίνα ανέφερε, τότε, πως έχει μια καλή εγκυμοσύνη η οποία κυλά ομαλά και σύμφωνα με τα όσα της έχει πει ο γιατρός, ο τοκετός αναμένεται να γίνει στις αρχές του Νοέμβρη. Μάλιστα ο αγαπητός τραγουδιστής είχε δηλώσει πρόσφατα πως βλέπει στον υπέρηχο το μωρό και του μοιάζει. 

Ο Σταμάτης Γονίδης γνώρισε την Κατερίνα το 2003 και μετά από ένα χρόνο έκαναν σχέση. Το 2015 παντρεύτηκαν στην Κύθνο στη γενέτειρα του τραγουδιστή, όπου τους πάντρεψε ο πνευματικός τους γέροντας, Στέφανος. Η Κατερίνα Κουργιουξίδου είναι “η γυναίκα της ζωής μου” είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο δημοφιλής καλλιτέχνης. Σήμερα στα 63 του χρόνια είναι ήδη παππούς και περιμένει με χαρά να κρατήσει στην αγκαλιά του το τρίτο του παιδί.

Read More

And More