Στάθης Παναγιωτόπουλος: Έκανε αίτηση για να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της Αλόννησου

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές ημέρες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος βρίσκεται στην Αλόννησο, όπου έχει ανοίξει το εστιατόριό του μιας και τα χρέη που είχε είχαν αρχίσει να τον πιέζουν και έπρεπε με κάποιο τρόπο να εξασφαλίσει κάποια χρήματα.

Ωστόσο, η κίνησή του αυτή προκαλεί ερωτηματικά καθώς σύμφωνα με απόφαση της εισαγγελέα μετά τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν είναι αναγκασμένος να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της Θεσσαλονίκης μια φορά τον μήνα.

Ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου μιλώντας στον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή “Super Κατερίνα” εξήγησε πως είναι δυνατόν ο εντολέας του εφόσον έχει αυτούς τους περιοριστικούς όρους να βρίσκεται στην Αλόννησο.

«Έχει τη δυνατότητα και έχει υποβάλλει σχετική αίτηση για την αλλαγή του τόπου που θα πρέπει να δίνει το παρών» εξήγησε ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Σε άλλο σημείο ο δικηγόρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου αποκάλυψε ότι ο εντολέας του θα συνεχίσει κανονικά τις συνεδρίες με τον ψυχολόγο του το διάστημα της παραμονής του στην Αλόννησο οι οποίες θα διεξάγονται με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Read More

And More