Απαράδεκτη δήλωση Στάθη Παπούλια για Άννα Δρούζα: «Ίσως είναι “γκάου” στον εγκέφαλο»

Ο Στάθης Παπούλιας, με αφορμή την πρόσφατη αναφορά που έκανε η Άννα Δρούζα στην εκπομπή για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1, στο “Κάτσε καλά” ξεχνώντας να αναφέρει το όνομά του, μίλησε στον Αλέξη Μπαρτσώκα και στη Super Κατερίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στάθης Παπούλιας προχώρησε σε μία απαράδεκτη δήλωση κατά της Άννας Δρούζα. «Λείπω δέκα χρόνια από την τηλεόραση. Δε μου έχει λείψει καθόλου. Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι 200 χρόνια στην τηλεόραση, πρέπει να φύγει, να έρθει κάτι πιο φρέσκο, δε νομίζω ότι ανανεώθηκε με τη Μαρία Αναστασοπούλου. Είναι ο εαυτός του. Εγώ ήμουν ο πρώτος συμπαρουσιαστής της Άννας Δρούζα στην εκπομπή “Κάτσε καλά”.  Δε ξέρω γιατί δεν ανέφερε ότι ξεκινήσαμε μαζί στην εκπομπή. Ίσως είναι “γκάου” στον εγκέφαλο.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι καλός. Τον ξέρω χρόνια. Δε μου αρέσει σε αυτό που κάνει τώρα, κάτι άλλο έπρεπε να κάνει, όχι αυτό, να φέρει κάτι νέο. Εντάξει, η Μενεγάκη είναι 20-30 χρόνια. Πονηρή, σταμάτησε ένα χρόνο και επανήλθε στα παλιά. Τι άλλαξε;» είπε ο Στάθης Παπούλιας.

Είναι αδιανόητο να γίνονται τέτοιες δηλώσεις από έναν άνθρωπο των media για έναν άλλο, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει το όνομά του σε αφιέρωμα άλλης εκπομπής. 

Τo tlife.gr σε καμία περίπτωση δεν υιοθετεί όσα υποστηρίζει ο κος Στάθης Παπούλιας στις δηλώσεις του, οι οποίες εκφράζουν την προσωπική και μόνο άποψή του.

Η κα Άννα Δρούζα απέστειλε επιστολή στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, την οποία και δημοσιεύουμε:

«Θέμα: Σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Στάθη Παπούλια σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha

Αξιότιμοι κύριοι/κυρίες,

Σας αποστέλλω την παρούσα επιστολή σχετικά με τις ιδιαίτερα προσβλητικές δηλώσεις στις οποίες προέβη πρόσφατα ο κ. Στάθης Παπούλιας μέσω γνωστής τηλεοπτικής εκπομπής με ρητή αναφορά στο πρόσωπο μου.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της 07ης/06/2023 στην τηλεοπτική εκπομπή «SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ» του πανελλαδικής εμβέλειας τηλεοπτικού σταθμού Alpha προβλήθηκε συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Στάθης Παπούλιας στον δημοσιογράφο κ. Αλέξη Μπαρτζώκα. Με αφορμή την πρόσφατη αναφορά που έκανα στο αφιέρωμα «ΑΝΤ1 Flashback» του ομώνυμου τηλεοπτικού σταθμού για την τηλεοπτική εκπομπή «Κάτσε καλά», ο κ. Παπούλιας δήλωσε ότι «ίσως είμαι γκάου στον εγκέφαλο», προσβάλλοντας την προσωπικότητα και την τιμή μου, τόσο ως δημοσιογράφου και παρουσιάστρια, όσο και ως ατόμου προσωπικά.

Εν συνεχεία, την ίδια ημέρα, ήτοι στις 07/06/2023, ακολούθησε πληθώρα δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο, τα οποία αναπαρήγαγαν το περιεχόμενο των ανωτέρω ιδιαίτερα προσβλητικών και υποτιμητικών χαρακτηρισμών του κ. Παπούλια για το πρόσωπο μου. Ειδικότερα, διάφορες ενημερωτικές ιστοσελίδες …  δημοσίευσαν σχετικό ρεπορτάζ αναπαράγοντας την ως άνω απαξιωτική για εμένα δήλωση του κ. Παπούλια. Η συγκεκριμένη δήλωση έχει τύχει, επίσης, πολλαπλών αναδημοσιεύσεων και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Instagram, κτλ.)

Τα εν λόγω δημοσιεύματα αναγνώστηκαν και εξακολουθούν να αναγιγνώσκονται από απροσδιόριστο και οπωσδήποτε πολύ μεγάλο αριθμό επισκεπτών του διαδικτύου σε όλη την Ελλάδα, γεγονός που προσβάλει ανεπανόρθωτα την τιμή, την αξιοπρέπεια και την ηθική μου υπόληψη.

Επειδή η ως άνω δυσφημιστική και προσβλητική δήλωση του κ. Στάθη Παπούλια αφορώσα το προσώπο μου, και συνακόλουθα η αναδημοσίευση αυτής σε διάφορες ιστοσελίδες και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συνιστά προσβολή της προσωπικότητας μου, καθώς θίγει την τιμή και την υπόληψη μου σε επαγγελματικό, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο.

Σας καλώ, όπως αποσύρετε άμεσα και δια παντός οιαδήποτε δημοσίευση/ανάρτηση της ανωτέρω προσβλητικής και δυσφημιστικής δήλωσης του κ. Παπούλια για το πρόσωπο μου, καθώς και να απέχετε στο μέλλον από οιαδήποτε εκ νέου διάδοση της δήλωσης αυτής.

Σε διαφορετική περίπτωση μη συμμόρφωσης σας με τα ανωτέρω, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματος μου για την υπεράσπιση της τιμής, της ακεραιότητας και του κύρους μου και την αποκατάσταση της βλάβης που έχω υποστεί και θα υποστώ από τις ως άνω προσβλητικές δημοσιεύσεις/αναρτήσεις.

Με εκτίμηση, Άννα Δρούζα»

Read More

And More