Στέφανος Κωνσταντινίδης: Επέστρεψε συγκινημένος στην “Φωλιά των Κουκου” μετά το θάνατο του πατέρα του

Δύσκολες είναι οι τελευταίες μέρες για τον Στέφανο Κωνσταντινίδη, αφού το περασμένο Σάββατο “έφυγε” από τη ζωή ο πατέρας του.

Ο γνωστός δημοσιογράφος ύστερα από τρεις μέρες απουσίας από την πρωινή εκπομπή του Star σήμερα επέστρεψε στο πόστο του στην “Φωλιά των ΚουΚου”. Η Κατερίνα Καραβάτου καλωσόρισε τον συνεργάτη της στην εκπομπή και εκείνος με τη σειρά του έσπευσε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που του έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης.

«Στέφανέ μας καλωσόρισες! Τα έχουμε πει, ο κόσμος γνωρίζει. Σε ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας σήμερα και μπορείς να είσαι εδώ», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου. «Εγώ σας ευχαριστώ και συγγνώμη που έλειψα αυτές τις τρεις μέρες, δεν έχω λείψει ποτέ τρία χρόνια… Συνεχίζουμε…», σχολίασε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Ναι, νομίζω ότι δεν χρειάζεται καν να το πούμε αυτό το πράγμα… Αυτές οι στιγμές είναι πάρα πολύ άβολες, ούτως ή άλλως. Εμείς, πάντως, σ’ αγαπάμε πολύ και όλους σας και να έχεις δύναμη και κουράγιο», είπε συγκινημένη η παρουσιάστρια και ο δημοσιογράφος απάντησε: «Κι εσείς είστε η ισορροπία μου, ευχαριστώ πολύ. Προχωράμε μια χαρά».

Δες το βίντεο:

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης επέστρεψε στη δουλειά μετά τα δύσκολα.

Read More

And More