Στην εντατική το “χαμογελαστό παιδί” των ΑΜΑΝ!

Μεγαλη μάχη για να παραμείνει στη ζωή δίνει ο Βασίλης Πιπέρης, ένας από τους συντελεστές της εκπομπής ΑΜΑΝ, μετά από εγκεφαλικό που υπέστη. Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκονται συνεχώς ο Αντώνης Κανάκης και ο Γιάννης Σερβετάς, ελπίζοντας ότι σύντομα ο φίλος τους θα συνέλθει.

Σύμφωνα με την “Espresso”, το “παιδί με το χαμόγελο”, όπως τον αποκαλούσαν όσοι τον γνώριζαν, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ενώ οι θεράποντες ιατροί του μας μεταφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του παραμένει βαριά, αλλά σταθερή.
Ο 42χρονος μουσικός και ηθοποιός, γνωστός από την ιστορική εκπομπή “Α.Μ.Α.Ν. Τα Καθάρματα”, παλεύει να κρατηθεί στη ζωή και να μας χαρίσει και πάλι στιγμές γέλιου αλλά και να μας συντροφεύει μουσικά με το μπάσο του.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, όλα έγιναν ξαφνικά ένα απόγευμα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ο Βασίλης με την παρέα του έπινε καφέ σε κοσμικό σημείο της Λάρισας όταν ξαφνικά αισθάνθηκε έντονη δυσφορία. Οι φίλοι του ανησύχησαν και τον οδήγησαν στο νοσοκομείο. Εκεί ξεκίνησε η περιπέτεια του, καθώς οι γιατροί διέγνωσαν εγκεφαλικό και μέσα στο νοσοκομείο, όπως πληροφορηθήκαμε, υπέστη δύο εμφράγματα. Οι άνθρωποι που τον αγαπούν έπεσαν από τα σύννεφα, δεν μπορούσαν να πιστέψουν πώς από τη μια μέρα στην άλλη μπορούσαν τα πράγματα να γίνουν τόσο διαφορετικά.
“Ο Βασίλης είναι φίλος, δουλεύαμε μαζί. Αυτός με το μπάσο του και εγώ με την κιθάρα. Έπαθε εγκεφαλικό και μέσα στο νοσοκομείο δύο εμφράγματα, όλα έγιναν ξαφνικά. Ανέβαζε πίεση το τελευταίο διάστημα, έπρεπε να ασχοληθεί με τον εαυτό του, είχε πάρει και κάποια κιλάκια”, δήλωσε ο μουσικός Βαγγέλης Δημητρίου.

Read More

And More