Στράτος Τζωρτζογλου – Σοφία Μαριόλα: Αγκαλιές και παθιασμένα φιλιά σε βραδινή τους έξοδο [pics]

Όταν οι ματιές τους διασταυρώνονται “λιώνουν” από έρωτα, ο οποίος είναι φανερός σε κάθε φωτογραφικό κλικ! Ο λόγος για τον Στράτο Τζώρτζογλου και τη Σοφία Μαριόλα, οι οποίοι είναι επτά μήνες παντρεμένοι και απόλυτα ευτυχισμένοι! Το ζευγάρι ζει κάθε στιγμή αυτής της όμορφης σχέσης είτε βρίσκεται στο σπίτι του είτε βρίσκεται εκτός αυτού και δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει σε ιδιαίτερα τρυφερές στιγμές.

Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα αποζητούσε από έναν σύντροφο και δεν είναι τυχαίο το γεγονός που ένας μιλάει για τον άλλον με τα ομορφότερα λόγια. Ζουν έναν θυελλώδη έρωτα και αυτό φαίνεται! Πρόσφατα, ο φακός “τσάκωσε” το γνωστό ζευγάρι κατά τη διάρκεια της βραδινής εξόδου του στο νυχτερινό μαγαζί “Fever”, όπου τραγουδούν ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Πάνος Κιάμος και ο Δήμος Αναστασιάδης.

Η Σοφία Μαριόλα και ο Στράτος Τζώρτζογλου απόλαυσαν την έξοδό τους τραγουδώντας τις επιτυχίες των γνωστών καλλιτεχνών, ενώ δεν σταμάτησαν τις τρυφερές αγκαλιές και τα παθιασμένα φιλιά,

Δες φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More